Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 23 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/05/23/-les-kurbas-i-ukrainskii-teatralnii-avangard.htm
афіша, 23 травня 2022

​Лесь Курбас і український театральний авангард

Кропивницький Гончаренко центр

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) продовжує освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок рашистської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.

​Зокрема, у четвер, 26 травня лекцію на тему "Лесь Курбас і український театральний авангард" прочитає Світлана Баженова, театрознавчиня, менеджерка культурних проєктів, експертка з грантрайтингу. До війни пані Світлана була організаторкою театральних та музичних фестивалів у Харкові, зокрема, театрально-урбаністичного фестивалю “Parade-fest”, фестивалю соціальних інновацій та нової музики “Plan B”, Дня музики у Харкові. Зараз продовжує діяльність віддалено, до прикладу, готує до видання збірку “Антологія 24”.

"Разом з колегами на початку року ми планували масштабні культурні проєкти, присвячені відзначенню 100-річчя театру “Березоль”, який було засновано режисером Лесем Курбасом 1922 році. Розквіт і знищення українського театрального авангарду 20-30 років допоможе більш глибоко зрозуміти деякі культурні процеси сьогодення", - переконана пані Світлана, і запрошує до розмови. Тож, будь ласка, записуйтеся і приходьте на лекцію, яка розпочнеться о 16.00.

​Просто заповніть анкету, щоб ми знали, скільки буде людей - https://cutt.ly/1HJXQsg - і приходьте 26 травня за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

4641Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: