Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 17 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2022/05/17/kinoklub-imeni-albusa-severusa-pottera.htm
афіша, 17 травня 2022

Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

Кропивницький Гончаренко центр
У середу, 18 травня о 16.00 продовжує свою роботу Кіноклуб у Кропивницькому Гончаренко центрі, який веде і модерує журналіст, викладач, кінокритик Дмитро Шульга.


Уперше в кіноклубі дивимося документальне кіно! До Міжнародного дня сім'ї - перший переможець від України на американському  кінофестивалі "Sundance", володар призів кільканадцяти інших кінофестів, дебютний повний метр режисерки й літераторки Ірини Цілик "Земля блакитна, ніби апельсин". Зворушлива стрічка про життя багатодітної родини з Красногорівки, що під окупованим Донецьком.

Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/QHzzRSF - і просто приходьте у середу, 18 травня о 16.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


4321Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: