Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Валерія Горобець
Дата: 29 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/11/29/rozmovnii-klub-it-s-english-o-clock-.htm
афіша, 29 листопада 2021

Розмовний клуб "It’s English o’clock!"

Валерія Горобець

Ви любите англійську мову, але не знаєте де і з ким практикуватися? Пропонуємо об'єднати приємне з корисним! Кропивницький Гончаренко Центр запрошує дорослих у суботу, 4 грудня о 12.00 на зустріч “It’s English o’clock!”.


Все, що вам потрібно, - це гарний настрій і базові знання англійської мови. Пограємо в англійські настільні ігри, поп'ємо чай та каву, порозмовляємо іноземною! Тривалість заходу - 1,5 години.

Хочете взяти участь? Будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/mT01I9L - і чекайте на запрошення\повідомлення у Вайбері або Телеграмі. Отримаєте запрошення - відреагуйте на нього, і приходьте. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні та культурні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


5063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: