Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 10 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/11/10/kupuemo-neruhome-maino-bezpechno.htm
афіша, 10 листопада 2021

Купуємо нерухоме майно безпечно

Кропивницький Гончаренко центр

Якщо ви маєте намір купити нерухоме майно (квартиру, будинок, землю, офіс або садовий будинок), і вже обрали варіант, то перше, що вам потрібно зробити, це завітати до нотаріуса на консультацію. Звичайно, кожна ситуація потребує всебічного та поглибленого аналізу.​

Але про базові речі, на які варто звернути увагу, ви зможете дізнатись під час безкоштовної лекції приватного нотаріуса із 25-річним стажем – Ірини Олександрівни Новицької – у Кропивницькому Гончаренко центрі. Лекція відбудеться у середу, 17 листопада, і почнеться о 12:00.

​Якщо вам цікаво взяти участь у лекції, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням: https://cutt.ly/MTwifhX і чекайте на запрошення/повідомлення у Вайбері або Телеграмі.

Кількість місць обмежена! Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі: 
​https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: ​https://instagram.com/goncharenkocentrekrop, або підписуйтесь на ФБ-сторінку: ​https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop 


3541Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: