Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кропивницький Гончаренко центр
Дата: 27 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/09/27/preslanch-dlja-media-ta-blogeriv-kirovogradschini.htm
афіша, 27 вересня 2021

Пресланч для медіа та блогерів Кіровоградщини

Кропивницький Гончаренко центр
У четвер, 30-го вересня о 12.00 запрошуємо представників і медіа та блогерів Кіровоградщини на пресланч, котрий буде присвячений перебігу Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Кіровоградській області.

Під час пресланчу координаторки 18 Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у Кіровоградській області Людмила Шестакова, Інга Дуднік та Олена Мірхайдарова розкажуть про концепцію та публічні заходи цьогорічного фестивалю.

Після презентації пропонуємо долучитись до розмови за горнятком кави або чаю.

Справа в тім, що з 6 жовтня розпочинається 18 Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA на Кіровоградщині. Він відбудеться у комбінованому форматі: онлайн — на платформі DOCUSPACE — та офлайн.

Ми покажемо документальні хіти й стрічки-улюбленці, створені упродовж останніх двох років, з програми цьогорічного березневого фестивалю.

Цього року майданчиками для показів та обговорень фільмів Мандрівного стануть кінотеатри, будинки культури, школи, вищі навчальні заклади, кіноклуби Docudays UA, бібліотеки, установи Державної кримінально-виконавчої служби України та інші локації.

У Кропивницькому це буде Гончаренко центр.

Усі фестивальні офлайн-події відбудуться з дотриманням карантинних норм. Також ми проведемо онлайн-кінопокази та просвітницькі заходи. Глядачі й глядачки зможуть поспілкуватися з запрошеними правозахисниками/-цями, експерт(к)ами з різних сфер, діяч(к)ами культури.

На офіційному вебсайті Мандрівного фестивалю Docudays UA — travelling.docudays.ua можна знайти розклад показів у регіонах. Фестиваль триватиме до 15 жовтня.

Мандрівний Docudays UA — некомерційний, неполітичний та нерелігійний проєкт.

Організатори:
- Громадська організація «Докудейз»
- Українська Гельсінська спілка з прав людини
- Благодійна організація «Фонд милосердя та здоров’я»
- ГО «Центр сучасних інформаційних технологій та візуальних мистецтв»

2167Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: