Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко центр
Дата: 21 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/09/21/pograemo-u-nastilnii-hokei-na-dahu-.htm
афіша, 21 вересня 2021

Пограємо у настільний хокей на даху?

Гончаренко центр

Настільний хокей – це відома і популярна сімейна гра в усьому світі. Вона швидка, рухлива і захоплююча, а ще сприяє розвитку швидкої реакції і загального тонусу. Настільний хокей захоплює з першої хвилини гри, з першого руху шайби. Він дарує позитивні емоції і піднімає настрій, дає можливість близьким людям і друзям разом провести дозвілля і добре розважитися.


Голова Кропивницької ліги настільного хокею, тренер і спортсмен Володимир Куделя принесе у Гончаренко центр достатню кількість полів для гри, адже компактність настільного хоккею дозволяє встановити його в будь-якому будинку, офісі, або й навіть на даху!

На переможців імпровізованого турніру чекають призи! Тож, приходьте – розважимося. А для того, щоб ми знали, скільки призів готувати, заповнюйте анкету: https://cutt.ly/JEsjrjP - і приходьте у суботу, 25 вересня о 15.00 у Гончаренко центр за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а.

І нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop


2407Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: