Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 20 липня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/07/20/shkola-dosvidchenogo-spozhivacha-pogovorimo-pro-bezpeku-harchiv.htm
афіша, 20 липня 2021

Школа досвідченого споживача: поговоримо про безпеку харчів


У сучасних умовах проблема безпечності та якості харчових продуктів набула пріоритетного значення, стала важливим фактором підвищення рівня життя та забезпечення продовольчої безпеки.


Україна на законодавчому рівні намагається розв’язувати питання харчової безпеки. Але це проблема не лише держави, а й особисто кожного з нас. 


Відповідальність щодо вибору продуктів та формування власного раціону є запорукою збереження здоров’я та профілактики цілого спектра захворювань, пов’язаних зі способом харчування.


27 липня о 15.00 в Орхуському центрі екологічної інформації відбудеться інформаційна зустріч на тему «Як обрати безпечний харчовий продукт».


Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Руслан Крайносвіт висвітлить найактуальніші на сьогодні питання, пов’язані з безпечністю того, що ми ставимо на свій стіл, а саме: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач.


Захід проходитиме в рамках проєкту «Школа досвідченого споживача», який започаткували бібліотека імені Дмитра Чижевського та Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.


Запрошуємо вас на зустріч, яка відбудеться у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук нашого мегакультурного центру.


2346Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: