Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Гончаренко Центр Кропивницький
Дата: 10 березня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2021/03/10/koleso-balansu-jak-vidnaiti-garmoniju-u-zhitti-.htm
афіша, 10 березня 2021

Колесо Балансу: Як віднайти гармонію у житті?

Гончаренко Центр Кропивницький

Коли хтось постійно вирішує, о котрій нам прокидатися, скільки годин на день працювати, і коли їхати у відпустку – чи можна тоді говорити про баланс у житті? Чи не живете ви чужими цілями? Чи все ж намагаєтесь задовольняти свої бажання і свої потреби?

Баланс у житті можливий, якщо ви керуєте своїм сьогоденням і майбутнім, володієте своїм часом. Щоб розібратися, чи дійсно це так, є нескладна вправа - "Колесо балансу". Як її виконувати розповість під час майстер-класу у Гончаренко центрі психологиня Ганна Манзюк - у вівторок, 16-го березня (початок буде об 11.00).

Пані Ганна не тільки практикуюча психологиня, але й авторка курсу "Зухвалість бути собою", сертифікована спеціалістка в напрямку роботи з травмою П.Левіна, психології стресу та гендерних стосунків. Вона представляє також Українську асоціацію єкзистенціальної психології та психотерапії, і ми пишаємось, що пані Ганна знайшла час та можливість провести захід на базі центру.

Будь ласка, якщо хочете взяти участь, заповніть анкету: https://cutt.ly/QzxmK04 - і ми зателефонуємо вам у понеділок, 15-го березня та запросимо на захід. Кількість місць обмежена з огляду на карантин.

Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop


2759Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: