Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Вікторія Талашкевич, Бізнес-школа "WAKE UP"
Дата: 14 січня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2019/01/14/efektivni-prodazhi-ta-komunikatsii-offlain-i-onlain.htm
афіша, 14 січня 2019

Ефективні продажі та комунікації оффлайн і онлайн

Вікторія Талашкевич, Бізнес-школа "WAKE UP"

Більшість покупців приймає остаточне рішення про те, купувати товар або послугу у момент спілкування... із продавцем. Найкращі менеджери з продажів вирізняються вмінням працювати у нестандартних ситуаціях та можуть зацікавити клієнта, здолати його вагання і мотивувати на повторну або додаткову покупку.


Як навчитися класно продавати? Як зацікавити клієнта своїм товаром та переконати його зробити замовлення? Як правильно презентувати себе і свою послугу? Ми знаємо, що кожен може продавати і віримо у ваш потенціал. Переконайтеся у цьому під час тренінгу «Ефективні продажі та комунікації оффлайн і онлайн» у суботу, 26 січня 2019 року. 

Усі покупці насправді хочуть одного – щоб їх зрозуміли. Якщо Ви зрозумієте покупців, вони куплять у вас усе, що ви маєте на продаж. Тому метою тренінгу є навчити Вас розуміти клієнта та будувати з ним максимально вигідні стосунки. Говоритиме про це досвідчена тренерка, експертка з продажів Nadiia Karelina, а саме навчання відбуватиметься на базі Бізнес-школи «WAKE UP».

Учасники тренінгу отримають:
1. Підвищення ефективності роботи з продажу та переговорів.
2. Формування індивідуального підходу до кожного клієнта.
3. Збільшення мотивації досягати успіху в поставлених задачах та емоційний «заряд».
4. Розуміння специфіки продажів онлайн.

Тренінг триватиме з 9.30 до 16.30 у теплому приміщенні на першому поверсі Бізнес-центру «Єлисавегтрад» (вул. Чикаленка, 1-а). Учасники отримають інформаційні матеріали, блокноти і ручки, можливість випити кави чи чаю та з’їсти печива і цукерок під час кава-пауз протягом дня.

Вартість участі у тренінзі –  450 грн. з людини. Умови участі – 100% попередня передоплата. Якщо ви хочете прийти на сам тренінг і заплатити у день заняття, це буде коштувати 500 грн. з людини.

Телефонуйте, пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб взяти участь у тренінзі або дізнатися більше: 050-321-39-19 Вікторія Талашкевич і 066-328-40-48 Zhanna Sichkar


3166Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: