Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 30 жовтня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2018/10/30/kreativne-pismo-u-poshukah-individualnogo-stilju.htm
афіша, 30 жовтня 2018

Креативне письмо: у пошуках індивідуального стилю

Вікторія Талашкевич

Вам коли-небудь бракувало слів? Чи бувало таке, що думки розбігалися і їх не вдавалося викласти зв'язним текстом? Ви відчували, що написати навіть кілька рядків неможливо? Тоді саме для вас Бізнес-школа "WAKE UP" підготувала чергове корисне навчання на тему «​Креативне письмо: у пошуках індивідуального стилю».


Ми віримо, що слова – це ваші найслухняніші інструменти. Це не фото і не відео. Це те, що прямо «з голови» та уяви, з-під клавіатури з'являється відразу на екрані. І як це зробити знає тренерка – завідувач кафедри журналістики, видавничої справи та редагування, авторка кількох посібників та численних статтей, авторитетна й харизматична Наталя Фенько.

Протягом одного дня в суботу 24 листопада (з 9.30 до 16.30) ми з вами розберемо складові креативного письма. Поговоримо, що таке тема, інтрига та стиль. Це буде справжній мовний воркшоп, адже мова – це ресурс, яким володіє кожен. Треба тільки опанувати техніки опису, роботу з метафорами та... іронію!

Бонус тренінгу – окремий блок, що присвячений креативному письму в соціальних медіа. Приходьте, щоб дізнатися формулу цікавого посту, зрозуміти привабливість історій та силу хештегу.

Участь у навчанні – тільки за попередньої реєстрації. Вартість участі – 350 грн./з людини (у випадку оплати до 23.11) та 400 грн. у день проведення тренінгу. Маєте додаткові питання? Пишіть або телефонуйте: 050-321-3919 (Вікторія) та 066-328-4048 (Жанна).


3299Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: