Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Прес-клуб реформ
Дата: 20 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2018/08/20/jak-stvoriti-kompaniju-v-es-ne-viizhdzhajuchi-z-ukraini-.htm
афіша, 20 серпня 2018

Як створити компанію в ЄС (не виїжджаючи з України)?

Прес-клуб реформ

У середу 22 серпня 2018 року о 18:00 у Прес-клубі реформ (м. Кропивницький, вул. Чикаленка, 1-а – Бізнес-центр «Єлисаветград», перший поверх, кабінет 115) відбудеться презентація на тему: «Як створити компанію в ЄС (не виїжджаючи з України)?».

Під час презентації буде йти мова про програму Естонського уряду з електронного президентства (E-Residency). Ця програма дає можливість будь-кому дистанційно зареєструвати компанію в ЄС і повністю керувати нею в Інтернеті з будь-якої точки світу з мінімальними витратами та труднощами.

- З моменту запуску програми в Естонії в 2014 році, з 150 країн зареєстровано понад 45 000 електронних резидентів. На данний час українці реєструються найшвидшими темпами, - розповідає Олексій Воронков, E-Residency менеджер в Україні (м. Київ). Саме він, як представник команди E-Residency, буде проводити презентацію.

Разом з учасниками та учасницями зустрічі Олексій розбере процес отримання статусу електронного резидента, а також розповість як запустити та керувати вашою компанією в ЄС, та буде радий відповісти на будь-які ваші питання.

Вхід безкоштовний!

Реєструйтеся за посиланням: https://www.eventbrite.com/e/49245972028

Дізнайтесь більше про e-Residency на http://e-resident.gov.ee/

2892Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: