Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 28 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/28/anons-zahodiv-biblioteki-chizhevskogo-30-zhovtnja-5-listopada-.htm
афіша, 28 жовтня 2017

Анонс заходів бібліотеки Чижевського (30 жовтня - 5 листопада)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи.


З 1 листопада у читальних залах оновлено книжкові виставки нових надходжень. Запрошуємо ознайомитися з листопадовим розмаїттям нових видань. У відділі обслуговування користувачів працюють: книжкова виставка «Співробітництво держав у боротьбі з торгівлею людьми». В рамках роботи Центру європейської інформації  - до Дня толерантності книжкова виставка «Генезис феномену толерантності». У відділі краєзнавства  - книжкова виставка з нагоди 135-річчя дня народження композитора Кароля Шимановського «Шимановський – відомий і невідомий», до  135-річчя заснування українського професійного театру книжкова виставка «Театр, актори, ролі...». У відділі абонемента – книжкова серія про життя і діяльність тих, хто назавжди прославив Україну. 

          

30 жовтня о 16.00  в читальному залі гуманітарних наук обласної бібліотеки ім. Д.І.Чижевського відбудеться презентація книги Кена Робінсона «Освіта проти таланту. Сила творчості». Видання представляє директор львівського видавництва «Літопис» Михайло Комарницький. «Освіта проти таланту. Сила творчості» – друга книжка Кена Робінсона, яка вийшла українською мовою. Автор захопливо й доступно описує,  як інтелект і креативність працюють на біологічному рівні, й аргументує, чому творчість треба повернути не лише до шкільних класів, а й до організацій. У цій книжці безліч цікавих розповідей про те, як відомі компанії на зразок анімаційної корпорації Pixar досягли успіху, наповнивши повсякденну діяльність творчістю. А ще приклади з історії, оповіді з життя знаменитостей, які реалізували себе всупереч обставинам, і практичні рецепти, як змінити шкільну систему, компанію чи навіть особисте життя, додавши до них дрібку творчості. Запрошуємо на презентацію книги до обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.

     

1 листопада о 11.00 в обласній бібліотеці ім. Д. Чижевського відбудеться відкриття фотовиставки «Нескорена краса» в рамках Всеукраїнського соціального фотопроекту, автором і організатором якого є українка, модель, Міс краса України 2016, міс краса світу 2017 на візку Оксана Кононець. Співорганізатором фотовиставки в ОУНБ є Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері». 


4-5 листопада запрошуємо любителів шахів та шашок на Шаховий турнір  «Осіннє рандеву» до відділу обслуговування користувачів (Клуб інтелектуальних ігор). У змаганнях беруть участь представники усіх вікових категорій: від малечі до людей поважного віку. Вхід - вільний. Початок змагань о 10.30.


В Орхуському центрі екологічної інформації працює 10-та ювілейна фотовиставка Глєба Цуканова “Безвіз”. В експозиції - 31 фотографія, зроблена Глєбом у Венеції та Афінах. Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду. У відділі мистецтв працює виставка польського бібліотекаря-музикознавця, дослідника, архівіста Ельжбети Ясиньської-Єндрош "Шимановський: від Тимошівки до Лозанни". У відділі можна замовити екскурсію-лекцію за рідкісними та цінними матеріалами, представленими на виставці. Експозиція працює до кінця місяця, запрошуємо до перегляду.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3789Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: