Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 28 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/28/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-30-zhovtnja-5-listopada-.htm
афіша, 28 жовтня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (30 жовтня - 5 листопада)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки:


З 1 листопада – «Ваш друг – безпечний рух» (відділ СТТМ).  З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання;


З 1 жовтня – «Літописець долі народу», присвячену 145-річчю. від д. н. Б. Лепкого (відділ популяризації книги). Богдан Лепкий – одна з вершинних постатей в історії вітчизняного красного письменства. Він належав до прогресивного кола діячів української культури, гостро усвідомлював соціальні й національні проблеми рідного народу. Як поет, прозаїк, перекладач, літературознавець, публіцист і критик, педагог, збирач народної творчості та її популяризатор, він зробив вагомий внесок у розвиток усіх цих галузей української культури. 


Масові заходи:


31 жовтня о 17.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва в рамках бібліопроекту «Креативна середа» запрошує на «страшно» веселе свято «Halloween». Хелловін – свято англомовних країн, яке з кожним роком набуває все більшої популярності в Україні. Цього року більше дізнатися про «День усіх святих» та американські традиції свята зможуть і відвідувачі нашої книгозбірні. Спільно з волонтерами «Корпусу Миру» ми підготували моторошну програму для кропивничан! Ви зможете більше дізнатися про справжні американські традиції святкування, стати учасниками жахливих ігор та моторошних майстер-класів. На власні очі побачите парад вражаючих костюмів, тематичне пантомім – шоу, «шабашні» пісні і танці.Любителі гострих відчуттів зможуть зустрітися з привидами та монстрами під час «Scary» екскурсії потаємними куточками книгозбірні або ж взяти участь у традиційній розвазі “Trick or Treat”.На усіх, хто «виживе» цього вечора чекає незабутнє частування «Пекельним печивом» і «Вампірітівом», а також можливість зробити фото з «нечистими силами» в тематичній Фото-зоні. Dress code заходу – тематичний костюм або make-up. Відвідувачів в найоригінальніших костюмах чекають призи від партнерів свята. «Полоскочіть» свої нерви та обов’язково завітайте до бібліотеки на Halloween. Буде стрррашенно весело!!!! 


31 жовтня об 11.00 відбудеться ІІ он-лайн засіданні обласної скайп-школи «Молоді про культурні права (Адвокація культурних прав)» на тему «Права дітей». Під час засідання відбудеться зустріч з фахівцями Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 


1 листопада о 13.00 працівники відділу абонементу проведуть літературно-музичну годину «Письменники доби Розстріляного Відродження». Розстріляне відродження – літературно-мистецьке покоління 20-х –30-х  рр. в Україні, яке дало високохудожні твори у галузі літератури, живопису, музики, театру і яке було знищене тоталітарним сталінським режимом. Це відродження було пов'язано з тим, що українські митці навіть за умов замовчування й заборони  створили тексти, гідні світового поціновування.


Запрошуємо приєднатися до засідань розмовного клубу “Speak Up”. Заняття проходять у вівторок, середу та п’ятницю о 16.00. Волонтери Корпусу миру створять для вас сприятливі умови спілкування іноземною мовою. Ви проведете свій вечірній час нестандартно, корисно та весело.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3644Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: