Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 20 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/20/afisha-biblioteki-im-chizhevskogo-23-29-zhovtnja-.htm
афіша, 20 жовтня 2017

Афіша бібліотеки ім. Чижевського (23 - 29 жовтня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи.


Шановні кропивничани та гості міста, користувачі бібліотеки. До ваших послуг швидкісний Інтернет! Безкоштовні зони Wi-Fi від нашого провайдера, компанії ISP Shtorm LTD відкриті в холах і читальних залах бібліотеки, а також в зоні відпочинку перед фасадом ОУНБ ім.Д.І.Чижевського. Запрошуємо скористатися швидкісним зв’язком. 


24 жовтня об 11.00 у відділі мистецтв відбудеться відкриття міні-виставки сувенірів з мінералів «Мистецтво різьблення каменя: колекційні нефритові слоники».

     

24 жовтня о 17.30 у відділі обслуговування користувачів відбудеться презентація «Поезія української діаспори в Канаді» на основі інформаційних ресурсів Канадсько-українського бібліотечного центру                                               

28 жовтня у відділі обслуговування користувачів до 73-ої річниці Дня вигнання нацистських окупантів з України відбудеться презентація книжкової виставки «А пам’ять священна».


З 23 до 27 жовтня у відділі мистецтв відповідно до розкладу відбувається інформаційно-просвітницька акція «Нове – для Вас» в рамках традиційного Тижня фахівця музичних шкіл. Протягом кількох днів для викладачів і методистів місцевих дитячих музичних шкіл відбудуться фахові огляди літератури, виставки нових надходжень, лекції та бесіди щодо нових тенденцій в музичній науці та педагогіці. 


28-29 жовтня у відділі обслуговування користувачів відбудеться шахово-шашковий турнір «Осінні марафон». Запрошуємо дорослих і малечу позмагатися в мистецтві шахової гри. Участь в змаганнях – безкоштовна. 

  

Освіта для дорослих: з 23 до 27 жовтня з 10.00 до 13.00 в Інтернет-центрі    проводяться  безкоштовні тренінги для користувачів категорії «50+» «Основи комп`ютерної грамотності. Основи роботи в Інтернет». Тренінги проводяться згідно з графіком, за довідками звертайтеся до фахівців Інтернет-центру ОУНБ ім. Д. Чижевського.

      

В Орхуському центрі екологічної інформації працює 10-та ювілейна фотовиставка Глєба Цуканова “Безвіз”. В експозиції - 31 фотографія, зроблена Глєбом у Венеції та Афінах. Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду. У відділі мистецтв працює виставка польського бібліотекаря-музикознавця, дослідника, архівіста Ельжбети Ясиньської-Єндрош "Шимановський: від Тимошівки до Лозанни". У віддлі можна замовити екскурсію-лекцію за рідкісними та цінними матеріалами, представленими на виставці. Експозиція працює до кінця місяця, запрошуємо до перегляду.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ.


Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: