Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 17 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/17/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-17-22-zhovtnja-.htm
афіша, 17 жовтня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (17-22 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки:


З 19 жовтня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Екологія краю: тривоги і надії». В усіх країнах світу екологічне питання, є питанням національної безпеки. А оскільки головним завданням цивілізованої держави є захист інтересів своїх громадян, то екологічні права, екологічна безпека є складовою цих головних прав кожної людини.


Масові заходи: 


17 жовтня  в бібліотеці відбудеться день інформації - «Люди не продаж, не стань товаром», присвячений європейському Дню боротьби з торгівлею людьми. Такий день необхідний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом - торгівлею людьми, особливо жінками і дітьми. Не байдужість громадськості до цього явища і візуалізація проблеми на глобальному рівні - запорука успішної боротьби з цією проблемою.


В рамках дня інформації будуть проведені заходи та оформлені книжкові виставки: 


«Торгівля людьми: порушення прав людини» (відділ популяризації книги);

«Не стань жертвою торгівлі людьми» - виставка-застереження; 


13.00 - «Торгівля людьми: як уберегтися від насилля» - інформаційна година;


14.30 - «Торгівля людьми: це може трапитися з кожним» - зустріч із фахівцем, засідання лекторію «Молодь і право»; 

.

17, 18, 19, 20 жовтня о 16.00 відбудуться засідання розмовного клубу «Speak Up». В рамках заходів - спілкування з волонтерами Корпусу миру на різноманітні теми. 


22 жовтня о 15.00 відбудеться чергове засідання літературного клубу «Ліра». До уваги учасників – майстерня прози від В. Бондара. Василь Бондар – письменник зі стажем. Автор книг «Одвідини», «Смарагдові китиці у воді» й упорядник багатьох інших. А кілька років тому в київському видавництві «Ярославів Вал» з’явилася його збірка «Камінь від хандри».


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3687Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: