Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 9 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/09/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-9-15-zhovtnja-.htm
афіша, 9 жовтня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (9-15 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки:

 

з 9 жовтня – «Гетьмани України: слава, мудрість, відвага» (за сторінками книги «Гетьмани України: історії про славу, мудрість і відвагу») (відділ популяризації  книги). Книжкова виставка представить вашій увазі прізвища відомих українських гетьманів, які боролись за майбутнє України, захищали землі від нападників, керували та намагалися покращувати життя простих людей;


з 9 жовтня – «Дивосвіт пісенної душі Ніни Матвієнко» (до 70-річчя від дня народження української співачки) (відділ мистецтв). Ніну Матвієнко називають берегинею, княгинею, золотим голосом України. Її виступи — обов'язкова частина офіційних святкових концертів, а пісні у виконанні знаменитої співачки вже давно стали символом України. Дізнайтеся більше про цю талановиту співачку переглянувши виставку у відділі мистецтв;


з 12 жовтня - Армія нашої держави (до Дня захисника України) (відділ абонементу). На виставці будуть розміщені матеріали про сучасні дії наших збройних сил. Користувачі зможуть ознайомитися з героїзмом воїнів АТО, які зі зброєю у руках відстоюють незалежність нашої держави.


Масові заходи:


10 жовтня о 8.00 «Коли хобі дорівнює роботі – то є велике щастя» (А. Кузьменко і гурт «Скрябін») - вечір пам’яті. 2 лютого 2015 року не стало талановитого та щирого музиканта Андрія Кузьменка. Загибель співака була ударом для тисяч українців. Проте душа та голос Кузьми продовжують жити в серцях його прихильників. 


10 жовтня о 16.00 відбудеться презентація розмовного клубу англійської мови English Club “Speak UP”. В рамках презентації відбудеться знайомство з волонтерами Корпусу миру, менторами та учасниками клубу.


10 жовтня о 13.00 запрошуємо на чергове засідання клубу «Дивосвіт». Цього разу часники заходу дізнаються багато цікавинок про моду та стиль від представника  імідж-центру «Ольга».


12 жовтня з 10.00 до 16.00 ГО ТІМО «Відкриті двері» спільно з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва проводять міську акцію «День коду в Кропивницькому», присвячену програмуванню (акція відбувається в рамках Тижня Кодування ЄС за підтримки ініціативи Meet and Code). Мета заходу – поширення інформації про програмування та інформаційні технології серед молоді міста.


15 жовтня о 16.00 відбудеться чергове засідання літературного клубу «Ліра». В рамках клубу  - презентація творчості Ірини Хоменко. 


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3361Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: