Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 3 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/03/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-3-8-zhovtnja-.htm
афіша, 3 жовтня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (3-8 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


з 4 жовтня до Дня художника, у відділі мистецтв буде презентовано книжкову виставку «Шедеври живопису зі всього світу». Кожна сучасна людина повинна знати, що таке живопис. Шедеври світового значення, які будуть представлені на виставці, не зможуть залишити нікого байдужим. На жаль, далеко не кожен може дозволити собі відвідування музеїв світового значення. Однак багато бажають побачити шедеври живопису. Фото деяких з них ви можете знайти на виставці. 


з 5 жовтня  у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку  «Кароль Шимановський: талант генія», присвячена 135-ій річниці від д.н. польського композитора, педагога, піаніста. Творчість цього митця, яка тісно пов’язана з Україною, стала сплавом тонкого смаку, високої музичної культури й великого таланту. Його музика вважається одним із найбільш цікавих явищ у музичному світі минулого століття.


Масові заходи:


3 жовтня о 14.00 працівники відділу популяризації книги проведуть екскурсію відділами бібліотеки та презентують книжкові виставки: «Події і люди в житті рідного краю» та «Євген Маланюк: дорогами втрат і сподівань». Протягом години працівники бібліотеки ознайомлять відвідувачів з історією бібліотеки, відділами та каталогами;


5 жовтня о 15.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду-вікторину «Музей козацької страви». Під час заходу учасники дізнаються про старовинні козацькі страви: щерба, соломаха, куліш, урда, тетеря, братко, лемішка та ін.


5 жовтня о 14.00 працівники відділу популяризації книги проведуть історичну годину « Ми – славні нащадки козацького роду». Після здобуття незалежності України до нас поступово повертається забута козацька спадщина. Ми ніби заново відкриваємо для себе історію України, але ще багато її сторінок залишаються невисвітленими. Тож протягом заходу пропонуємо поринути у часи козацтва. 


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3459Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: