Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 2 жовтня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/10/02/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-2-8-zhovtnja-.htm
афіша, 2 жовтня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (2-8 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


2 жовтня о 14:30 запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати виховну інформину «Діалог поколінь», приурочену до Міжнародного дня людей похилого віку. Вашій увазі буде представлена презентація про літніх людей , які довели, що ніколи не пізно реалізовувати свої мрії та бути взірцем для молодого покоління.


3 жовтня о 14:30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення буклету в програмі Microsoft Office Publisher».


5 жовтня о 15:00 бібліотекарі відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам запрошують всіх охочих відвідати ігрову програму «Хто вигадав Смайлик та чому слід усміхатися частіше?», приурочену до Всесвітнього дня усмішки. Саме у нас, ви дізнаєтеся багато цікавих фактів про усмішку та чому вона робить нас щасливими.


5 жовтня об 11:00 годині запрошуємо завітати до відділу дитячого та сімейного читання на літературно-віртуальну мандрівку «Ми відповідаємо за тих, кого приручили»  та познайомитися з виставкою літератури «Кудлаті та смішні», присвячених Міжнародному Дню захисту тварин. 


Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3284Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: