Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 25 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/09/25/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-28-veresnja-4-zhovtnja-.htm
афіша, 25 вересня 2017

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (28 вересня - 4 жовтня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки:


28 вересня виконується 99 років з дня народження видатного педагога-земляка, мудрого учителя Василя Олександровича Сухомлинського. В його палкому серці жила велика доброта та любов до всього світу. Він не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі. До чергової річниці від дня народження В. Сухомлинського в бібліотеці будуть оформлені книжкові виставки та проведено ряд заходів:


З 26 вересня – «Випереджаючи час: В. Сухомлинський» - книжкова виставка (відділ абонементу);


з 28 вересня – «Наш сучасник, наша історія, наше майбутнє» – віртуальна виставка (Відділи: БіП та краєзнавства).


25 вересня о 13.00 працівники відділу сприяння технічній творчості молоді проведуть слайд-бесіду «В. Сухомлинський: серце віддам дітям». 


25 вересня о 14.00 працівники відділу абонементу проведуть виховну годину «Людина починається з добра». 


З 1 жовтня працівники відділу абонементу представлять книжкову виставку «Золота осінь життя», присвячену  Міжнародному дню людей похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.


Масові заходи:


26 вересня о 8.00 у відділі мистецтв відбудеться слайд-бесіда «Японія мистецька». В останні роки в нашій країні інтерес до Японії помітно зростає. Відкриваються центри, де люди отримують можливість займатися японською мовою, ікебаною, знайомитися з чайною церемонією, японським театром і бойовими мистецтвами, тощо. Тож завітайте на захід та дізнайтесь про багатогранність цієї чудової країни.


26 вересня о 13.30 у відділі популяризації книги відбудеться бесіда-практикум «Дотримання особистої безпеки у повсякденному житті» в рамках бібліо-проекту «Life safe» (Подбай про свою безпеку).


26 вересня о 16.00 відбудеться «Форум Маланюк». Як відомо, більшу частину свого життя Є. Маланюк провів у вимушеній еміграції. Там він мав змогу вивчати світову літературу в широкому обсязі. Його поетична творчість завжди була зорієнтована на європейські літературні традиції. За ініціативою професора В. Панченко на форумі будуть запрошені  науковці та  викладачі для обговорення  творчості письменника-земляка Євгена Маланюка. 


27 вересня з 10.00 до 15.00 відбудеться ІХ- й Фестиваль молодіжної книги на вулиці Дворцовій «ReaderLand – читай креативно». Фестиваль проводитиметься з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек на центральній вулиці міста - Дворцовій, у форматі масштабної вуличної акції. В програмі святкування – стендові презентації партнерів фестивалю, творчі майстерні, тестування; літературні воркшопи, автограф-сесії від кропивницьких письменників; патріотичні акції, проведення квестів, флешмобів, конкурсів та вікторин; виступи музичних, спортивних, театральних колективів. Запрошуємо усіх бажаючих. Вхід вільний.


29 вересня запрошуємо на День відкритих дверей! Усі, хто ще не відвідав нашу книгозбірню - приходьте на екскурсії та огляди книжкових виставок. Запис до бібліотеки цього дня абсолютно безкоштовний!


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3078Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: