Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 18 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/09/18/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-18-24-veresnja-.htm
афіша, 18 вересня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (18 - 24 вересня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки:


З 18 вересня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка до Дня туризму «Поглянь, який чудовий твій рідний край, Україна!». Щороку, починаючи з 1998 року, 27 вересня Україна святкує День туризму. Мета цього свята – активна пропаганда туризму. Це свято стосується кожного, хто хоча б раз у житті подорожував. У світі багато цікавих місцинок, але й на Україні є багато цікавих, вражаючих куточків де варто побувати. Знайомству з туристичними принадами України і присвячена виставка.  


P 20 вересня, до Дня партизанської слави відділ абонементу презентує книжкову виставку «Збережемо пам'ять про подвиг».  Це свято - державне визнання внеску народних месників у велику Перемогу над нацизмом, відновлення історичної справедливості щодо масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це - свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом. 


Про героїчні подвиги партизанів та події ІІ-ї світової війни розкаже виставка.

 

Масові заходи:


19 вересня о 8.00 працівники відділу популяризації книги запрошують на тренінг «Справжній друг – як його знайти». Учасники тренінгу дізнаються про корисні психологічні прийоми, навчаться цінувати друзів та дружбу; розвинуть вміння товаришувати, уважно, безкорисливо ставитися до друзів та товаришів.


19 вересня о 14.00, в рамках місячника безпеки дорожнього руху, працівники відділу сприяння технічній творчості молоді  запрошують до участі у слайд-бесіді-вікторині «Енциклопедія пішохода». Учасники заходу зможуть дізнатися про основні правила дорожнього руху, правила поводження пішохода на дорозі, а також перевірять отримані знання у цікавій вікторині. 


19 вересня о 17.00 в книгозбірні відбудеться зустріч з Віктором Анатолійовичем Брехуненко, доктором історичних наук, професором Інституту української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського на тему «Гібридна війна». В рамках зустрічі – спілкування з істориком та презентація книг. Вхід вільний.


20 вересня о 13.30 відбудеться чергове засідання клубу «Профі» на тему «Інженери – творці майбутнього». 


Інженер - професія нелегка, але одночасно з цим дуже цікава і захоплююча. Адже інженер це людина, у якого народжуються в голові нові ідеї і тому він здатний винаходити. Інженер (франц. Ingénieur) - фахівець з вищою технічною освітою. Спочатку інженерами називали людей, які керували військовими машинами. На сьогоднішній день, інженер повинен бути висококваліфікованим фахівцем, який, природно, має гідну освіту. Часто випускники безлічі загальноосвітніх шкіл задаються питанням: « Що потрібно зробити, щоб стати інженером?». Відповідь на це та інші запитання дізнаються учасники зустрічі.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3853Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: