Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 11 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/09/11/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-11-17-veresnja-.htm
афіша, 11 вересня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (11-17 вересня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи. 


12 вересня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Створення та редагування зображень в програмі Paint».


Відділ підліткового читання продовжує знайомити своїх користувачів з відомими класиками світової літератури. 12 вересня о 14:30 запрошуємо відвідати відео вікторину «Неперевершений майстер пригод», присвячену до 155-ї річниці з дня народження американського письменника О. Генрі.


13 вересня  о 9.30 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницького запрошують найменших користувачів взяти участь у ігровій програмі «Школа спецагентів із безпеки дорожнього руху» з циклу заходів клубу «Безпека для малюків».                                                                


14 вересня  о 14 годині до Дня міста медіа-подорож «Земля квітучої краси»  та на презентацію книжкової  виставки «Мій рідний Кропивницький».


14 вересня о 14 годині запрошуємо на зустріч з героями АТО «Життя – мов спалах». Де ви зможете поспілкуватися та виявити пошану захисникам нашої Батьківщини. Зустріч проходитиме в рамках місячника, приуроченого вшануванню воїнів АТО.  


15 вересня о 14 год.30  у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Створення привітальної листівки за допомогою он-лайн сервісів».                            


Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: