Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 4 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/09/04/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-t-g-shevchenka-4-11-veresnja-.htm
афіша, 4 вересня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка (4-11 вересня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


5 вересня о 10.00 запрошуємо всіх бажаючих завітати до відділу дитячого та сімейного читання на майстер-клас «Ракета» з циклу «Грай з нами у Танграм».


6 вересня  о 10.00 фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м.Кропивницького запрошують найменших користувачів взяти участь у медіа-подорожі для дошкільнят «Поради Світлофорика» з циклу заходів клубу «Безпека для малюків».


6 вересня о 14.30 запрошуємо всіх, хто цікавиться історією Кіровоградщини, до відділу підліткового читання на турнір краєзнавців «Пізнай свій рідний край, оспіваний вітрами». Візьміть участь в конкурсній програмі, проявіть кмітливість та отримайте заохочувальні призи.


7 вересня  о 14.00 фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницького запрошують найменших користувачів взяти участь у ігровій програмі «Школа спецагентів із безпеки дорожнього руху» з циклу заходів клубу «Безпека для малюків».      


8 вересня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують на зустріч  з сучасною українською письменницею та поетесою Катериною Бабкіною.                                                      

Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


4023Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: