Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 12 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/08/12/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-14-20-serpnja-.htm
афіша, 12 серпня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (14-20 серпня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


З 14 серпня у відділі популяризації книги відкриється книжкова виставка  «Юрій Яновський: творчість крізь призму сучасності» присвячена 115-річчю від дня народження митця. 


Юрій Іванович Яновський - видатний український поет та романіст, один із найвизначніших романтиків в українській літературі першої половини XX століття. Яновський –неперевершений майстер прози, який збагатив українську літературу хвилюючим духом епохи нечуваних битв та пристрастей.


Про життя та творчість письменника-земляка розкаже дана виставка.


Продовжує діяти віртуальна виставка на сайті бібліотеки «Наш сучасник, наша історія, наше майбутнє». Виставка присвячена 100-річчю від дня народження видатного педагога Василя Сухомлинського.


Масові заходи:


Продовжує свою роботу літня читальна зала просто неба «Книга під сонцем», в рамках якої щодня презентуватимуться нові цікаві книжкові виставки, проводитимуться вікторини, майстер-класи, розваги для малечі та їх батьків.  Читальна зала працюватиме з понеділка до четверга, з 10.00 до 13.00, на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки).


Протягом тижня:


14 серпня - «Шедеври живопису зі всього світу»;


15 серпня - «Вишивка: рукам робота, а душі свято»;


16 серпня – «Пізнаємо Європу – вивчаємо світ»;


17 серпня – «Кіровоградщина у дзеркалі часу».


20 серпня з 10.00 до 17.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує корпивничан до намету книгозбірні в рамках військово-патріотичного свята – Чемпіоната міста Кропивницький з військово-спортивного хортингу на Фортечних волах. Фахівці бібліотеки презентуватимуть книги з фондів книгозбірні на патріотичну тематику та проведуть майстер-класи з патріотичного арт-розпису та плетіння браслетів в українському стилі. Також на містян чекатиме спільна творчість в техніці торцювання – створення карти України «Сильні люди – сильна країні».


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна, завідувач сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


5198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: