Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 28 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/07/28/anons-zahodiv-biblioteki-dlja-junatstva-31-lipnja-6-serpnja-.htm
афіша, 28 липня 2017

Анонс заходів бібліотеки для юнацтва (31 липня - 6 серпня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


З 1 серпня -  «Газета «Психолог» - порада поруч» (відділ популяризації книги). У виданні постійно публікуються матеріали, що перевірені часом та людьми. Цікавими для кожного психолога стануть різноманітні методики, способи та форми роботи діагностування проблем у дітей різного віку.


З 3 серпня – «Кольоровий світ амігурумі»  - виставка-майстер-клас (відділ СТТМ). Переглянувши літературу, представлену на виставці ви зможете навчитись цьому виду мистецтва.  Амігурумі – це японське мистецтво в’язання маленьких, м’яких іграшок. Частіше всього – це симпатичні і веселі звірі, такі як кішки, лиси, ведмеді, зайці тощо. Але  серед виробів амігурумі зустрічаються і такі цікаві елементи нашого життя, як головні убори, тістечка, овочі і фрукти. Також саме в Японії дуже популярні іграшки амігурумі з героями японських мультфільмів. Використовуються такі вироби як для гри, так і в якості елементів декору, тому амігурумі буде прекрасним подарунком як для дітей, так і для дорослих.


Масові заходи:


Продовжує свою роботу літня читальна зала просто неба «Книга під сонцем», в рамках якої щодня презентуватимуться нові цікаві книжкові виставки, проводитимуться вікторини, майстер-класи, розваги для малечі та їх батьків.  Читальна зала працюватиме з понеділка до четверга, з 10.00 до 13.00, на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки)


Протягом тижня:


31 липня – «Читаємо РАЗОМ»;


1 серпня –  Енциклопедичні видання;


2 серпня – «Книжково-літній джем». Читаємо зі смаком;


3 серпня – «Мистецтво, що зачаровує».


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


5159Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: