Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 24 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/06/24/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-26-chervnja-2-lipnja-.htm
афіша, 24 червня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (26 червня - 2 липня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


з 26 червня у відділі абонемента буде оформлено книжкову викладку  «Конституція – основа держави», присвячену Дню Конституції України. Це державне свято щорічно відзначається на честь ухвалення Конституції незалежної України, одне з "наймолодших" свят в українському календарі, яке з'явилось після прийняття Основного закону країни. 


з 26 червня  у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Пітер Пауль Рубенс: життя і творчість», присвячену 440-ій річниці від дня народження фламандського живописця. Пітер Пауль Рубенс проявив себе як в історичному живописі й живописі на релігійну та міфологічну тематику, так і у жанрі портрета, пейзажу та декоративного живопису. Запрошуємо до перегляду!


з 2 липня у відділі мистецтв буде представлено книжкову виставку «Архітектурні перлини України», присвячену Дню архітектури України. Архітектурне багатство країни помітно в будь-який її точці: Храм-маяк Святителя Миколи Мірлікійського в селі Малоріченське - найвищий храм у Криму, середньовічний замок в Кам’янці-Подільському, оперний театр в Одесі, Святогірська Лавра і ресторан "Поплавок" в Дніпропетровську. Не варто забувати, що  наша країна знаходиться в самому серці Європи.


Масові заходи:


26 червня  в рамках циклу зустрічей «Незламність духу в творчості» буде проведено майстер-клас «Лялька мотанка» (відділ СТТМ);


29 червня о 12.00 з нагоди 80-річчя Олександра Кердіваренка відбудеться презентація нової книги письменника «Ключі від раю». Олександр  Кердіваренко - член  Національної  спілки  письменників України, лауреат літературної премії імені Євгена Маланюка, один  із  небагатьох,  чиє журналістське  перо  дружить  із  Музами,  народжуючи  оповідання, повісті, детективи, гумор, публіцистику, пародії, п’єси, різнопланову лірику, а ще – літературну критику, рецензії тощо. Працівниками бібліотеки буде оформлено книжкову виставку «У передчутті…Творчість О. Кердіваренка». 


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.  


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний -  субота.


4801Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: