Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 29 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/05/29/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-dlja-ditei-im-shevchenka-1-8-chervnja-.htm
афіша, 29 травня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки для дітей ім. Шевченка (1-8 червня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


Клуб літнього читання


«Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних»


До Міжнародного дня захисту дітей:


1 червня у бібліотеці День відкритих дверей. Всі бажаючі можуть записатися до бібліотеки безкоштовно, взяти участь у різноманітних пізнавально-розважальних заходах. 


Працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих  завітати до бібліотеки о 10 годині і взяти участь у ігровій програмі «Граємо, читаємо, про все на світі знаємо» та презентації книжкової виставки «Чарівними стежками книжкових світів». На Вас чекає подорож у квіткову країну добра та книги, конкурси, ігри та танці, а також турнір з настільного хокею «Магія спорту». 


1 червня запрошуємо всіх бажаючих до відділу підліткового читання о 13:30 відвідати розважальну програму на бібліомайданчику «Мандруємо у літо разом з книгою». На вас чекатиме: ігровий читай-бум «Читаємо завжди – читаємо скрізь», під час якого ви зможете перевірити свої знання з літератури та проявити кмітливість та ерудицію. Також учасники ігор зможуть взяти участь в акції «Міняю повітряну кульку на вірш» та отримають заохочувальні сувеніри.


2 червня  о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницького запрошують найменших користувачів взяти участь в ігровій програмі  «Школа спецагентів із безпеки дорожнього руху» та презентації книжкової виставки «Дорожня азбука малюкам». 


6 червня о 11 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Діти та Інтернет. Безпека не гарантована» на тему: «Твоє здоров’я та Інтернет».


З початком літніх канікул у відділі підліткового читання з 6 – 8 червня о 10:30 буде проводитися цикл історично-краєзнавчих екскурсів. Отож запрошуємо всіх, хто цікавиться історією рідного краю долучитися до нашої краєзнавчої скарбнички «Літописи Кіровоградщини».


6 червня у відділі підліткового читання об 11:00 буде проводитися «Урок фінансової грамотності». Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наше заняття та дізнатися багато корисної інформації з основ економічних знань.


8 червня  о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницького запрошують найменших користувачів взяти участь у віртуальному уроці «Безпечні канікули» з циклу заходів клубу «Безпека для малюків».


Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3720Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: