Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 28 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/04/28/vidbudetsja-zustrich-z-vidomoju-pisankarkoju-irinoju-mihalevich.htm
афіша, 28 квітня 2017

Відбудеться зустріч з відомою писанкаркою Іриною Михалевич


3 травня о 12.30 у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського  відбудеться зустріч з  відомою писанкаркою Іриною Михалевич.

 

Основною темою зустрічі стане дослідження та практики писанкарства, здійсненні протягом останніх років. Це - вивчення писанок нашого регіону. Спеціально для цієї зустрічі майстриня підготувала п’ять  писанок нашого краю. Сама майстриня працює в  традиційній восковій техніці без попередніх начерків олівцем. Створює свої писанки в кольорі та експериментує  з природніми барвниками.

 

На зустріч запрошенні етнографи, музейники, народні майстри, викладачі.


Запрошуємо на професійне обговорення з фахівцями  стародавнього українського мистецтва. 


Довідка. Ірина Михалевич народилася 12 грудня 1985 р. у смт Смоліне (Кіровоградська область). Закінчила Олександрійський педагогічний коледж ім. В. Сухомлинського (англійська мова) та Державний педагогічний університет ім. В. Винниченка (українська філологія). Є дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Волинська писанка третього тисячоліття» (диплом II ступеня), також  нагороджена дипломами та грамотами за популяризацію писанкарства в Україні. Створила онлайн-посібник «Фарбування писанки. Природні барви».


3302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: