Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Телерадіокомпаннія TTV
Дата: 3 лютого 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/02/03/v-kropivnitskomu-vidbulasja-robocha-narada-deputativ.htm
політика, 3 лютого 2022

В Кропивницькому відбулася робоча нарада депутатів "Слуги Народу"

Телерадіокомпаннія TTV


В Кропивницькому відбулася робоча нарада депутатів всіх рівнів, які представляють на Кіровоградщині політичну партію «Слуга Народу».


Під час зустрічі обранці прозвітували про минулорічні результати роботи. А ще обговорили актуальні проблеми області та напрацювали «дорожню карту» роботи обласної організації партії на найближчі місяці.


Які завдання місцеві «Слуги Народу» вважають пріоритетними та як саме збираються модернізувати свої представництва на місцях, з’ясовували кореспонденти телеканалу ТТВ.


Від новачка до «міцного горішка» української політики. Кілька років тому партія «Слуга Народу» на крейсерській швидкості увірвалася в парламент. Новаторські ідеї та філософія «нових облич» згуртували навколо молодої політсили велику команду однодумців в різних куточках України. Системна робота в цьому напрямку продовжується і на Кіровоградщині.


Обласна організація «Слуг Народу» сьогодні має два потужних крила – Зе!Молодіжку та рух «Зе!Жінки». Останній за ініціативи першої леді сформувався тільки пів року тому. Але відтоді його представниці встигли реалізувати кілька важливих соціальних проєктів. Серед них – просвітницька кампанія «16 днів проти насильства». Результатом роботи місцевих Зе-лідерок стане відкриття в березні на території Кропивницького та Добровеличківки за кошти державної субвенції двох притулків для жінок, які стали жертвами побутової тиранії. Також навесні планують створити школу економічного та політичного лідерства для жінок.


Анна Зарічна, депутатка фракції «Слуга Народу» в Кропивницькій міській раді, лідерка руху «Зе!Жінки» Кіровоградщини: «В цю школу можна буде ходити не тільки депутаткам, а тим, хто планує своє життя пов’язати з політикою. Тому ми будемо надавати їм таку інформацію: як публічно виступати, як взагалі вести передвиборчу кампанію та як вести соціальні мережі, які зараз досить актуальні, як спілкуватися зі своїми майбутніми виборцями чи виборцями зараз»



За словами керівництва обласної організації «Слуг Народу», ключове завдання нині – модернізувати партійні осередки на місцях. Для цього запланували відкрити нові офіси, які мають поліпшити комунікацію з виборцями.



Михайло Бєжан, в.о. голови обласної організації партії «Слуга Народу»: «До 1 березня ми плануємо відкрити офіси в трьох районах: Новоукраїнка, Голованівськ, Олександрія».



Підвищити рейтинг партії може передусім увага до проблем мешканців області – переконані обранці. Відтак під час наради обговорили найболючіші, з якими до них звертаються виборці, та зібрали пропозиції задля їхнього вирішення.





Ігор Волков, лідер фракції «Слуга Народу» в Кіровоградській обласній раді: «Ми говорили і про Світловодськ, де є системна проблема з опаленням. До нас, ви бачили, зверталися і зі Знам’янки, і з Добровеличківки в такому руслі, що не доходять кошти державної субвенції безпосередньо до територій. І втрачаються вони на етапі розподілів в обласній державній адміністрації. Я, в свою чергу, отримав завдання, як голова фракції обласної ради, сприяти тому, щоб ці кошти розподілялися більш рівномірно, чим це було до цього».


Як заявили в обласній організації «Слуги Народу», впродовж наступних пів року до своїх лав планують залучити десятки нових партійців. Серед пріоритетних планів також - обрати голову організації на постійну основу.


5741Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: