Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Телеканал News One
Дата: 21 липня 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2020/07/21/andrii-palchevskii-prezidenta-pomistili-u-vannu-pivtora-roki-tomu-.htm
політика, 21 липня 2020

Андрій Пальчевський: «Президента помістили у ванну півтора роки тому»

Телеканал News One


Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає, що в Україні склалася тенденція, коли кожен наступний президент, якого обирають, гірше за свого попередника. Про це Андрій Пальчевський сказав в ефірі телеканалу News One.


«Я прожив половину свого життя, а України, як держави, ще не було. Люди, які народилися (ред. - після Незалежності України), їм вже 30 років. І вони 30 років бачать падіння країни, оскільки іншого не бачили. У нас є тенденція, що кожен наступний президент гірший за попереднього. Весь український народ дав майже 75% підтримки, щоб прибрати кучерявого Петю і поміняти його на менш кучерявого нового президента. А Україна все котиться вниз», - сказав Пальчевський.


Він висловив думку, що пропрезидентська партія зазнає поразки на місцевих виборах.


«Володимир Зеленський прийме холодний душ при розгромі його політичної сили, який відбудеться цієї осені. «Зелені» у Києві не пройдуть. Вони не наберуть 5%», - заявив громадський діяч.


Андрій Пальчевський вважає, що Володимира Зеленського дезінформує його оточення з приводу реальної підтримки виборців.


«Президента помістили у ванну півтора роки тому і йому із запізненням на три місяці наші проплачені технологи-рейтингологи дають якісь цифри, що його підтримує 45%, а насправді - 15%», - резюмував Пальчевський.


2057Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: