Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 26 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2020/02/26/narodnii-deputat-oleksandr-danutsa-proviv-priiomgromadjan-u-kropivnitskomu.htm
політика, 26 лютого 2020

Народний депутат Олександр Дануца провів прийом громадян у Кропивницькому

"Кіровоград24"


У вівторок, 25-го лютого, у Кропивницькому народний депутат України Олександр Дануца провів прийом громадян. Під час прийому містяни могли особисто звернутися до  депутата з питанням, яке їх турбує, повідомляє «Кіровогра24».


Так, цього разу на прийом громадян прийшли люди, які свого часу брали валютні кредити і тепер не мають змоги їх виплачувати, звернувся з питанням допомоги у виділенні житла багатодітній батько Володимир Маковський, містянин який вже багато років не може отримати статус дитини-війни.


«Питання з якими звертаються містяни абсолютно різні і одночасно не такі прості у вирішенні якби нам хотілося. Стосовно всіх питань, з якими звернулися містяни я направлю депутатські звернення та триматиму питання на контролі. Зрозуміла справа, що якщо питання тягнеться роками – його не вирішити за день, але ми підходимо до проблем зважено і плануємо отримати результати на користь людей», - говорить народний депутат Олександр Дануца.


Також на особистому прийомі громадян до Олександра Дануци звернулися Раїса Стратуленко та Наталя Агапутова - мешканки будинку №8 по вулиці Нейгауза, справа в тому, що прямо під їх вікнами в незаконний спосіб збудували автомийку, порушивши норми щодо систем шумоізоляції, водопостачання та водовідведення та не змінивши цільового призначення земельної ділянки. У відповідності з документами на цьому місці повинен був бути торгівельний комплекс і аж ніяк не автомийка. Щодо цього питання нардеп вже звернувся до міської влади з вимогою провести перевірку діяльності автомийки, розташованої впритул до житлового будинку.


Варто зазначити, що записатися на прийом до депутата містяни могли заздалегідь в приймальні нардепа, для зручності створили графік прийому та кожному бажаючому призначили свій час – так уникнули черг та незручностей. Ті ж, хто прийшов без запису також мали змогу поспілкуватися з депутатом.  Нагадуємо, що приймальня народного депутата Олександра Дануци працює за адресою м. Кропивницький, вул. Гоголя,99 з пн по пт з 9.00 до 17.00 .



                  

3400Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: