Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 5 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2019/12/05/pid-ze-ofis-u-kropivnitskomu-prinesli-mishki-zi-snigom.htm
політика, 5 грудня 2019

Під Зе!офіс у Кропивницькому принесли мішки зі снігом

"Кіровоград24"

Вчора, 4 грудня, по всій країні відбулися акції протесту проти ухвалення закону про ринок землі. Так, зокрема в Києві, під стіни Верховної Ради вийшли кількасот протестантів, які, серед іншого, принесли мішки із землею.

Подібні акції відбулися ще в деяких містах країни, під час яких під Зе!офіси чи офіси партії «Слуга Народу» так само принесли мішки з землею.


Подібна акція мала відбутись і в Кропивницькому. І справді, ввечері, 4 грудня, принесли і підперли двері місцевого Зе!офісу мішками. Проте, як виявилось, в мішках була не земля, а сніг.



Про це, на своїй власній сторінці в мережі facebook, написав депутат міської ради м. Кропивницького Михайло Бєжан: «Навколо одні брехуни. Вчора багато хто відзвітував, що під двері офісу партії Зеленського у Кропивницькому підвезли мішки з землею. Зранку вирішив заїхати глянути, та і тут надурили, замість землі понапихували снігу. Глобальне надурилово».



Керівник обласного штабу Зеленського і партії «Слуга Народу» народний депутат від Кропивницького Олександр Дануца, на своїй власній сторінці в мережі facebook, прокоментував це наступним чином: «Зареєстрував законопроект про заборону продажу снігу. Єдиним власником снігу в Україні є народ. Сніг не можна продавати іноземцям».

А в ексклюзивному коментарі сайту «Кіровоград24»  нардеп Дануца зазначив: «Ми живемо в демократичній країні і будь-який громадянин має право на мирний протест. Тому, якщо не порушується Конституція та Закони України, я не бачу в цьому жодних проблем. Якщо не відомі активісти принесли під двері нашого Зе!офісу сніг, то ми серйозно подумаємо, що з цим робити. Можливо, зліпимо снігову бабу – дітям на радість».


 


6848Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: