Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 21 серпня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/08/21/sergii-tarovik-nezalezhnist-tse-mozhlivist-kozhnoi-ljudini-tvoriti-svoe-zhittja-v-nezalezhnii-derzhavi.htm
політика, 21 серпня 2018

Сергій Таровик: Незалежність – це можливість кожної людини творити своє життя в незалежній державі


Двадцять сім  років дороги позаду. Хороший привід і можливість робити висновки. Але нині це не самоціль. Адже висновки потрібні для того, щоб знати, куди рухатися далі. Про це і поговоримо з головою Кіровоградської обласної організації Аграрної партії України Сергієм Таровиком.


-  Сергіє Петровичу, ви ще  доволі молода людина ,  які  ваші відчуття  напередодні свята  Дня незалежності ?

День незалежності для мене дуже важливе свято – у цей день воскресла моя Батьківщина .Я ціную те, що зробили для мого покоління  тисячі загиблих героїв, наші діди й прадіди, але  для мене  справжня  незалежність – це розуміння не тільки своїх прав, але в більшій мірі,  й  своїх обов’язків.


Я  впевнений в тому ,що людина повинна сама творити своє життя , а держава давати їй для цього  різні можливості.


Наразі  нам пишатися нічим -  ми не можемо впливати на всі процеси в країні -  тому я  і  шукаю шляхи  стати незалежним  через  активну участь у громадському та політичному  житті країни -  і це дає мені надію, що принаймні мої діти будуть жити у незалежній державі та  будуть по-справжньому незалежними, бо я впевнений , що  в  країні  ЗРОСЛА  Аграрна партія України -  політична сила  нової генерації – не інфантильна, егоїстична та популістична , а ефективна, прагматична та відповідальна перед суспільством.


-   Якою Ви бачите Україну майбутнього?

Що для мене  майбутня Україна? А це, як рідний дім, в якому затишно, панують достаток і злагода. Коли в  кожній сім’ї всі працюють,  вчаться, відпочивають ,мають можливість долучитися до культурної спадщини , живуть у  затишній ,комфортній , сучасній оселі ,  де добре, спокійно і мирно.


Це дуже прості людські речі – тому ми всі і  мріємо про заможну , розвинуту державу , яка надасть кожному з нас широке « вікно можливостей».


А що ми бачимо сьогодні -  чи можуть наші сім’ї жити добре, коли країна рухається не в тому напрямку – кругом панує  безробіття, спад економіки, згортання демократії, свободи слова,  забороняються мирні зібрання, йде поступове перетворення країни на авторитарну, поліцейську. 

 

Монополії душать непомірними тарифами – майже половина українців принижена субсидіями, ціни на продукти харчування  зростають до європейського рівня , а зарплати мізерні , стали  недоступними  необхідні ліки, а уряд пишається реалізацію якихось 145 « фейкових»  реформ, які начебто успішно впровадив.   Молодь, яка є одноліткою незалежності,  відчуває, що умов  для її розвитку, навчання, вирішення житлових  проблем  в державі  немає -  тому і поневіряється по всіх світах , шукаючи кращої долі.


Середній бізнес продовжує гнутися під тиском державних оброків, розрив між бідними і багатими за роки незалежності стабільно росте,  виробнича галузь майже не модернізується -  натомість держава  монополізується,  процвітає корупція, багатіють олігархи і політичні підлабузники. Хіба таку країну хотіли бачити герої Небесної Сотні?


 І влада  ніби - то нова, « демократична», але , на жаль,  вона дбає  тільки про себе , про свої статки,  її  ненажерливість  шокує весь світ.


-  А  Ви , як голова політичної сили,маєте рецепт побудови  комфортної  для проживання держави?

Моя модель  України  зовсім інша – це розвинута , сучасна  європейська держава ,  з високотехнологічним виробництвом.  Задля реалізації цього надважливого  для  нас  завдання  необхідна  зміна самої системи влади,спрощення і рівність умов розвитку бізнесу для кожного,  побудова  міцного економічного  фундаменту  на конкурентних засадах для  створення  підґрунтя  формування  соціально - справедливої держави  для кожного  українця  - такою у моєму розумінні  є  справжня незалежність, коли кожна людина має  можливість реалізувати свої здібності й плани, втілити в життя  свої амбіції  для відчуття власної самоповаги.


Я впевнений , що  вирішенням  проблем незалежної країни  стане  не  лише формальна зміна політичних еліт при владі , ми це вже проходили ,  а й реалізація нової альтернативної  стратегії  розбудови держави,яку розробила команда Аграрної партії України.  Стара модель держави і«старі» політики , які  привели нас в сьогодення,  себе повністю вичерпали і дискредитували  - результат їх роботи – це  зашморг олігархічних кланів на шиї кожного українця , навіть ще ненародженого.


І наше головне завдання цю ситуацію як найшвидше змінити –  тому ми об'єднуємося , структуруємося  і йдемо у владу.


-  А маєте ви професійну команду для реалізації таких серйозних  завдань?

Так , ми не тільки пафосно  кажемо , але й робимо . Наша команда – це професіонали  різних галузей економіки,вони вступають до лав партії, розробляють пропозиції кожен у своєму напрямку – і  таким чином , в  партії  склався потужний кадровий резерв, який сформував 27 внутрішніх рад  - своєрідний прототип  парламентських комітетів, кожна з яких відповідає за конкретну галузь економіки та соціальної сфери  – це промисловість ,  енергетика ,  агропромисловий комплекс ,  освіта, медицина, культура і спорт та інші. 


Ми розуміємо, що час проводити експерименти над народом України вже скінчився – треба брати владу  та як найшвидше створити умови для  повноцінного життя, розвитку і самореалізації кожного з нас.


День незалежності – не лише державне свято, але й особисте свято кожного з нас. Бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави.


-  Чого  Ви побажаєте своїм землякам у цей день ?

27 річниця – це чималий період. Ми тут багато говорили  про шлях успіхів та невдач , але мені  хотілося б побажати всім  нам  винести  правильні уроки з того, що відбулося за ці 27 років нашої незалежності , щоб винесли  свої уроки  і політики, і люди, і суспільство, щоб  в решті решт українці зрозуміли , що саме через їх вибір наша держава не розвивається і гальмує на місці,але я вірю , що майбутнє України дуже світле , бо  ми насправді велика , заможна країна, а до влади прийдуть справжні патріоти і  професійні , чесні люди  - і настане просвітла година для моєї країни.


Бажаю своїм землякам  прекрасного майбутнього  - адже більшість людей, патріотів України, надіються на чесні вибори, на позитивні зміни у державі.


Хотілося б, щоб  всі ми  пишалися своєю державою, яка багата на родючі землі, корисні копалини, на народні звичаї, на чудові українські пісні .


5639Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

микола21 серпня 2018 15:41
0
Аграрна партія-партія вчорашніх голів колгоспів які вони славно розікрали!Прихопили собі земельки на дітей і внуків і ще тисячи гектарів під цибульку! Їм по барабану що білі що червоні!Хай голосують за нього кріпаки його села які повтітали світ за очі від таких глитаїв!
Відповісти
Вікторія 22 серпня 2018 10:53
0
Правильні думки!
Відповісти
Раїса Павлівна 22 серпня 2018 11:06
0
Погоджуюся - треба створювати умови для кожного , але олігархи будуть заважать.
Відповісти
Павло22 серпня 2018 12:06
0
Підтримую.Чесний і класний мужик.Вірю- за такими людьми майбутнє України
Відповісти
Віра Іванівна22 серпня 2018 12:10
0
Вірю, що у Вас все вийде, якщо будете прислуховуватись до людей, перейматися їхніми проблемами. Удачі Вам у добрих справах!
Нехай Аграрна партія поповнюється справжніми патріотами!
Відповісти
Олександр22 серпня 2018 14:11
0
Бажаю терпиння я вас пидтримую аграрна партия Украины!
Відповісти
Іван Олександрович22 серпня 2018 15:30
0
Плани та думки правильні але чи не буде аграрна партія черговим "технічним кандидатом" по відтягуванню голосів у чиюсь строну??? Особливо зважаючи на останні новини?!
Відповісти
микола27 серпня 2018 14:10
0
Ще раз повторюю-Аграрна партія- це клон-Партії регіонів!
А таким великим працівникам від землі пообіцяли ще трохи земельки або грошенят підкинути-щоб вони розбавили протестні голоси в своєму окрузі!Тому свідомі громодяни повинні розуміти що це передвиборча технологія!Що вони зробили до цього часу-нічого-тільки набили собі кишені-а тепер знову розповідають казки що їм заважали!Хай ідуть під три чорти-дорогу молодим і не продажним!
Відповісти
Петро 27 серпня 2018 15:48
0
Треба розуміти , що партія вже багато разів приватизувалася. Зараз позиціонує себе як класична партія європейського типу. Хочу в це повірити , але не в реаліях України! Якщо переможете і покажете роботу - буду за вас голосувати.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: