Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 9 липня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/07/09/chas-rosti-reiting-agrarnoi-partii-zrostae.htm
політика, 9 липня 2018

Час рости - рейтинг Аграрної партії зростає


Однією з головних тем, що обговорюються у ЗМІ після місцевих виборів до ОТГ став успіх Аграрної партії України, яка змогла пройти в ради ОТГ майже в усіх областях України та посіла третє місце серед політичних сил, що приймали участь у виборах, не маючи великих рекламних бюджетів та не купуючи виборців за гречку та гроші.


Про успіх Аграрної партії спілкуємось з головою Кіровоградської обласної організації Аграрної партії України Сергієм Таровиком.


-  За результатами останнього соцопитування, яке проводилось в усіх областях України у період з 21 по 27 червня, результат Аграрної партії по проходженню у майбутній парламент є вражаючим – 7,9% підтримки виборців та входження у п'ятірку лідерів парламентських перегонів. Як Ви оцінюєте цей результат?


Так, такий результати (7,9 %), дає впевненість у тому , що на наступних парламентських виборах АПУ пройде до парламенту, але, на моє особисте переконання, результат може бути ще вищий, адже за показником ефективності своєї участі у місцевих виборах до ОТГ, яких за цей період було шість хвиль , Аграрна партія Кіровоградщини стала лідером серед українських партій та посіла лідіруюче місце серед 34 політичних сил, що брали участь у виборах та має майже 16% підтримки виборців.


-  Як Вам взагалі вдалося переконати людей, щоб вони у вас повірили й прийшли до Аграрної партії?

Ми від самого початку відновлення партії зробили іншу від всіх політичних партій модель - всі, хто йде до партії, стають її співвласниками, у партії немає жодного олігарха та забороненого питання - немає священних корів, немає недоторканних політиків. Це все відображено у Статуті партії. Ми самі проводимо внутрішню люстрацію, ведемо іноді запеклі внутріпартійні дискусії.Позиція партії — це не позиція вождя, який особисто щось вирішує. Наша позиція — це позиція самих партійців


Люди, звісно, реагують по – різному, бо за 26 років звикли, що олігархічні політичні проекти багато обіцяють та нічого не роблять для пересічного українця. Але ми розповідаємо людям , що вони зможуть організуватися та привести до влади патріотичну політичну силу , щоб більше ніколи не працювати на олігархів - ми ж змогли створити добровольчі батальйони та волонтерський рух – тому і така робота нам по силам.


-  Які першочергові завдання партії після перемоги у парламентських перегонах ?

Для нас перемога на виборах – це не самоціль, головним є три ключові завдання: подолання безробіття і створення нових робочих місць, благополуччя кожного окремого громадянина, безпека. Крім того, партія декларує і своє ставлення до можливості продажу земель сільськогосподарського призначення. Земля має назавжди залишатися вічною цінністю українського народу.


Наразі в державі за 26 років відбулася тотальна підміна понять – політичні проекти , які сьогодні представлені у парламенті , на жаль , зовсім забули про людей та потонули у політичній корупції і за цим не бачать зубожіння власного народу , який делегував їх у парламент для захисту його інтересів.


-  Як зараз працюють депутати , котрих обрали люди у місцевих громадах?

Наші депутати якісно відрізняються від тих, що були до них. Вони цінують виборців, які віддали свої голоси за них та довірили їм представляти свої інтереси в радах усіх рівнів. Їм депутатські мандати дісталися не за гречку та гроші - вони ходили пішки по своїх округах, щоб їх здобути, бо мають принципи та ідеологію. Вони активно долучаються до соціальних проектів по розбудові інфраструктури територій, проводять іміджеві заходи, допомагають односельцям – тобто розуміють , що їх головне завдання - створити гідні умови для проживання і розвитку громади.


-  Пофантазуємо - ось ви і прийшли до влади, чи маєте ви професійних людей щоб делегувати їх у владу?


Партія в жодному разі не зупинятиметься на досягнутому. Серед нагальних завдань – створити розгалужену партійну мережу в кожному місті, районі, населеному пункті області та потужний професійний кадровий резерв,тому що далі Аграрна партія делегує своїх членів в органи влади, виконкоми, міністерства, комітети. Сама партія — це тільки початок. Якщо вона виховає кілька десятків або сотень лідерів, то це прекрасно. Партія має бути кадровим резервом,щоб кожна патріотична,професійна відповідальна людина змогла знайти своє місце в розбудові та управлінні державою.


3888Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: