Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 8 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/05/08/prezidentska-fraktsija-v-miskradi-kropivnitskogo-vikljuchila-zi-svogo-skladu-skandalnogo-deputata-tovstogana.htm
політика, 8 травня 2018

Президентська фракція в міськраді Кропивницького виключила зі свого складу скандального депутата Товстогана

"Кіровоград24"



Як вже раніше повідомляв сайт «Кіровоград24» на позаминулій сесії міської ради міста Кропивницького міський голова Андрій Райкович зачитав заяву депутата міськради, члена фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Богдана Товстогана про складання ним депутатських повноважень. 


Проте, більшість депутатського корпусу, з незрозумілих причин, не проголосували за задоволення його заяви. Згодом з’явилася нова заява Товстогана про те що він ніби то не писав заяви по складання ним депутатських повноважень. Докладно про цю ситуацію читайте в розслідуванні сайту "Кіровоград24".


Як стало відомо сайту «Кіровоград24» з власних джерел сьогодні, 8 травня, відбулось засідання фракції БПП «Солідарність» в міській раді міста Кропивницького за участі народного депутата України Костянтина Яриніча, міського голови Андрія Райкович та голови Кропивницької міської організації БПП «Солідарність» Олександра Дануци. Серед інших питань порядку денного було розглянуто питання про виключення Богдана ТОвстогана з фракції «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» в міській раді міста Кропивницького. За це рішення одноголосно проголосували всі присутні на засіданні члени фракції.


3237Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: