Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 30 березня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/03/30/koalitsija-nashogo-kraju-ta-opobloku-zljakalas-tenditnoi-zhinki-v-radi.htm
політика, 30 березня 2018

Коаліція "Нашого краю" та "Опоблоку" злякалась тендітної жінки в раді


Вчора, під час сесійного засідання депутат міськради Кропивницького від партії БПП «Солідарність» Богдан Товстоган склав повноваження. Заяву від депутата про дострокове припинення повноважень зачитав міський голова Андрій Райкович.


Відповідно до законодавства, місце Товстогана у міськраді має зайняти наступна за списком Ірина Коваленко.


Однак, ситуативна більшість у складі Нашого краю, Опоблоку та Рідного міста, якою нині керує секретар Табалов, не підтримала даний проект рішення.


Передували такому голосуванню жваві обговорення в кулуарах міськради. Так, депутати Табалова перемовлялись між собою про те, що «ой, що буде, якщо вона зайде…»


Розуміючи всю комічність та недолугість ситуації, зокрема, депутат від БПП Юрій Деркаченко на такі репліки відповів депутату від Нашого краю Олегу Краснокутському: «Вона в 22 рази менша за тебе, чого ви її боїтеся?» 


Таким чином, за запропонований проект рішення проголосувало 19 обранців. Після такого прогнозованого голосування голова фракції БПП в міськраді Ігор Волков порадив депутатам Табалова прибрати від себе «переляки»:


«Ми спостерігаємо в залі зараз переляк деяких фракцій і деяких депутатів. І я от не розумію, чи це переляк від того, що у фракції «Солідарність» добавиться ще один голос на голосуванні, чи це переляк від красивої тендітної дівчини, яка має зайти замість Богдана Товстогана до депутатського корпусу. Ми подумаємо до наступної сесії над цією дилемою, але хотілося б, щоб за цей час депутати переосмислили, ставали дорослішими людьми і прибрали від себе зайві переляки», - зазначив Волков.                                                                                                                         


Щоб збільшити фото натисніть на ньому


6141Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: