Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 21 листопада 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/11/21/deputat-miskradi-ta-pravozahisnik-zvinuvatili-nardepa-gorbunova-v-tomu-scho-vin-zabrav-u-mistjan-pljazh.htm
політика, 21 листопада 2017

Депутат міськради та правозахисник звинуватили нардепа Горбунова в тому, що він забрав у містян пляж



Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24» сьогодні, 21 листопада, відбувається чергове засідання сесії Кіровоградської міської ради. Перед початком роботи сесії традиційно міський голова надав слово представникам громадськості, які записалися на виступ. Серед них був і народний депутат обраний за партійними списками «Народного Фронту» Олександр Горбунов.


Він пообіцяв, що вирішить питання виділення пільгового кредиту для «безпеки на дорогах обласного центру» в розмірі близько 1 мільярда гривень. Ця обіцянка виглядає найменшою мірою дивною, адже, наприклад, всі річні видатки закладені в бюджет міста Кропивницький на 2017 рік складають 2 мільярда гривень, а туди включено все і заробітні плати всім міським бюджетникам і ремонти доріг, дахів, будинків і багато всього іншого.


Про те найбільший резонанс викликали виступи правозахисника Ігоря Погасія, який нагадав, що деякий час тому у містян на Сугоклеї було брутально відібрано човнову станцію, яка була у комунальній власності і де тренувалися наші спортсмени та виховувалися діти. Замість того там було побудовано елітний ресторан. Погасій застеріг, що через одне з минулих рішень Кіровоградської міської ради подібна ситуація з аналогічною човновою станцією може статися і на Новомиколаївському пляжі поруч з улюбленою містянами Лісопарковою зоною відпочинку.


Згодом слово взяв депутат міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Михайло Демченко. Він заявив, що Горбунов шляхом маніпуляцій у мешканців мікрорайону Новоолексіївка та всіх містян відібрав пляж на Сугоклеї і замість човнової станції побудував ресторан «Тихая гавань» для багатих.


По дамбі до ресторану та котеджу, які там побудовані, за словами депутата, прклали бетонну дорогу що є прямим порушенням законів. Також є заключеня відповідних органів, що ця дамба знаходиться в аварійному стані. В кінці свого виступу депутат міськради закликав: «Не вірте тим людям, які видають себе «благодійниками» і розказують, як вони вибивають для нас гроші з державного бюджету і роблять нам велику послугу. Це наші гроші, які ми заплатили у вигляді податків. І ніколи не вірте тим людям. Які однією рукою ніби то дають, а іншою набагато більше відбирають. Я закликаю вас від свого імені, від мешканців нашого мікрорайону Новоолексіївка, ніколи не голосуйте за пана Горбунова і таких, як він.ф



Читайте також:

НАЗК направило до суду адміністративні протоколи на нардепа Горбунова

4384Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Олександр Валерійович21 листопада 2017 15:12
0
Та і на кропофесті цей горбунов пропіарився добряче. За державні кошти його прізвище було тупо ВСЮДИ. Його прізвище на флаєрах, запрошеннях, презентаціях, банерах було краще видно, ніж прізвище Марка Лукича.
Відповісти
Ліна21 листопада 2017 15:23
0
Може у нього в планах перейменувати наше місто на Горбуновськ, а оцей цирк з Кропивницьким - для відводу очей? На фестивалі "Кропивницький" піарщики зробили більший акцент на самому депутаті, ніж на Кропивницькому.
Відповісти
Ліна21 листопада 2017 15:23
0
Про Горбуновськ жартую скорше, але "в каждой шутке есть доля шутки".
Відповісти
Ляшко21 листопада 2017 15:47
0
ОЦЕ ТАКІ "БЛАГОДІЙНИКИ" ЗА ПОДАТКИ ЛЮДЕЙ! НА ВИЛА СКОТИНЯКУ!

ДЕМЧЕНКО МОЛОДЕЦЬ, ГАРНО СКАЗАВ: "Не вірте тим людям, які видають себе «благодійниками» і розказують, як вони вибивають для нас гроші з державного бюджету і роблять нам велику послугу. Це наші гроші, які ми заплатили у вигляді податків. І ніколи не вірте тим людям. Які однією рукою ніби то дають, а іншою набагато більше відбирають".
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: