Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 13 червня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/06/13/na-kirovogradschinu-zavitav-golova-sekretariatu-partii-ukrop.htm
політика, 13 червня 2017

На Кіровоградщину завітав голова секретаріату партії УКРОП


Вчора, 12 червня з робочим візитом на Кіровоградщину завітав голова секретаріату партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Денис Борисенко.


Спочатку Денис Борисенко разом із очільником Кіровоградського  обласного УКРОПу Михайлом Бєжаном та головою фракції УКРОПу у Кіровоградській обласній раді Олексієм Мірошниченком провели зустріч із керівництвом та активістами партії у місті Олександрія. Укропівці обговорили роботу Олександрійської міської та районної організацій партії та плани на майбутнє. Зараз же в Олександрії вже тривалий час стабільно працює громадська приймальна партії. Також не облишили увагою питання майбутніх виборів ОТГ, до них укропівці вже почали готуватися.


Друга зустріч відбулася вже у Кропивницькому з головами районних організацій партії, з депутатами районних у місті рад і депутатами Кіровоградської міської та обласної рад.


«За останніми соціологічними опитуваннями  результат партії по країні досить хороший, але є куди розвиватися. Нас чекають вибори ОТГ по всій Україні, в Кіровоградській області планується вибори у п’яти  ОТГ. На них ми повинні показати ще кращий результат, а для цього вже зараз потрібно працювати», - зазначив Денис Борисенко.


Укропівці обговорили питання розвитку місцевих організацій та особливості роботи партійців. Мали змогу партійціразом із головою секретаріату обговорити  перспектив розвитку партії на всеукраїнському рівні та  проблеми, які виникають при їх роботів районах та містах.



      

5464Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: