Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Українська правда
Дата: 25 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/04/25/kuzmenko-zainjav-trete-mistse-u-reitingu-naikraschih-gubernatoriv.htm
політика, 25 квітня 2017

Кузьменко зайняв третє місце у рейтингу найкращих губернаторів

Українська правда


Комітет виборців України склав "Рейтинг діяльності голів ОДА за І квартал 2017 року". Про це повідомляється на сайті комітету, пише "Українська правда".


Найгіршими, згідно з дослідженням, виявилися очільники Херсонської (Андрій Гордеєв), Черкаської (Юрій Ткаченко), Рівненської (Олексій Муляренко), Чернівецької (Олександр Фищук) та Волинської (Володимир Гунчик) областей. Гунчик посів останнє, 24-е місце, він втратив у порівнянні з рейтингом 2016 року 5 позицій.


На думку експертів, яких опитав КВУ, керівники областей, які посіли останні місця у рейтингу, найближчим часом можуть втратити свої посади, якщо суттєво не покращать результати.


При цьому лідерами рейтингу, тобто найкращими губернаторами, названі голови Харківської (Юлія Світлична, 1 місце), Донецької (Павло Жебрівський, 2), Кіровоградської (Сергій Кузьменко, 3), Тернопільської (Степан Барна, 4) та Закарпатської (Геннадій Москаль, 5) обласних державних адміністрацій.


Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.


3151Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: