Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 12 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/04/12/vidbulasja-mizhmiska-intelektualna-duel-mizh-zbirnimi-komandami-kropivnitskogo-i-znam-janki-foto-.htm
політика, 12 квітня 2017

Відбулася міжміська інтелектуальна дуель між збірними командами Кропивницького і Знам'янки (ФОТО)


Неділя 9 квітня запам’ятається як мешканцям м.Знам’янка так і мешканцям м. Кропивницького. І це не дивно, адже саме в цей день відбулася така очікувана міжміська інтелектуальна дуель між збірними командами цих міст. 


Організаторами першої міжміської дуелі став Знам’янський осередок ВМГО ФРІ. Відбувалася дуель вже у затишному приміщенні ресторанно-розважального комплексу "Ti Amo". Дуже приємно, що серед численних мешканців нашого міста, які прийшли підтримати збірну нашого міста, були і представники міської влади, а саме перший заступник міського голови Загородня В.Г., заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Лихота Г.В. 


Без перебільшення перша міжміська дуель інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» стала по-справжньому незабутньою як для учасників так і для глядачів. За перехідний приз «Мудру сову» змагалися збірна м.Кропивницького (капітан Володимир Іщенко) та збірна м.Знам’янки (капітан Лілія Зосімова) 


По жеребкуванню першою мала б грати збірна м. Кропивницького, але знам’ячани показали себе гарними господарями і запропонували , щоб саме вони першими сіли за ігровий стіл. 


Початок гри у нашої команди вийшов дуже потужний але далі гра вирівнялася і рахунок був дуже слизький. В результаті з рахунком 6:5 знам’янчани обіграли глядачів. Цікавим моментом стала неймовірна висока частота чорних ящиків та запитань з предметами, що не могли не порадувати всіх присутніх у залі. 


Наступною за ігровий стіл сіла команда гостей. І вже після першого раунду вони показали, що дуже серйозно готувалися до сьогоднішньої гри. Це ж саме підтвердив і капітан команди, який підкреслив, що упродовж цілого тижня його команда проводила тренування з різними по складності питаннями. І як результат, після напружених раундів, коли рахунок вирівнювався, вони змогли здолати глядачів з рахунком 6:4. 


І хоч обидві команди перемогли але за правилами дуелі переможцем ставала та команда, яка обіграла глядачів з кращим рахунком. Отож, у підсумку, переможцем першої міжміської дуелі стала збірна м. Кропивницького (капітан Володимир Іщенко). 


Церемонія нагородження розпочалася із вітальних слів першого заступника міського голови Загородньої В.Г., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Лихоти Г.В., спонсора проекту «ЩО? Де? Коли? м.Знам’янка» директора ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрія Гребенюка. 


І вже по закінченню офіційної частини команда-переможниця отримала перехідний приз «Мудру Сову», грамоти, призи від виконавчого комітету Знам’янської міської ради, подарунки від спонсора проекту «ЩО? Де? Коли? м.Знам’янка» директора ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрія Гребенюка., невеличкі сувеніри від Знам’янського осередку ВМГО «ФРІ». 


Але без уваги не залишилася і збірна м.Знам’янка, яка також отримали грамоти і подарунки від виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 


Окремо хочеться подякувати ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo» за допомогу в наданні теплого та затишного приміщення, Центру рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка», фіналістам «Караоке-турніра Знам’янка» Валовій Дар’ї, Таран Дар’ї , ВІА «Імпульс» (кер. Сергій Тітов) за неповторні вокальні виступи, Дмитру Міненкову за драйвову композицію на електрогітарі, солістам міського Палацу культури Вероніці Запісочній, Руслану Павловському за неперевершене виконання вокальних композицій. 


За завершенням дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу подій інтелектуальної гри та дружньої атмосфери, яка нестримно вирувала під час гри. Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.


         


2732Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: