Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 26 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/07/26/miskomu-golovi-ne-vdalosja-prodaviti-kandidaturu-vid-opozitsiiogo-bloku-prezidentska-fraktsija-dala-polovinu-golosiv.htm
політика, 26 липня 2016

Міському голові не вдалося «продавити» кандидатуру від Опозиційого блоку. Президентська фракція дала половину голосів

Кіровоград24


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні відбувається чергове засідання Кропивницької міської ради. 


Найрезонанснішим питанням порядку денного стало питання про призначення Наталії Дзюби на посаду заступника міського голови. Перед початком сесійного засідання кілька громадських активістів з трибуни ради активно виступали проти цього призначення через те, що претендентка, в 2010-му році, була обрана депутатом міської ради від Партії регіонів, а в 2015-му балотувалася в депутати від Опозиційного блоку. В свою чергу, депутат від «Батьківщини» Роман Колісниченко, якого рада двічі не підтримала на цю ж посаду, назвав міського голову Райковича «першим зрадником», людиною, яка зрадила демократичним принципам. 


Нагадаємо, що сайт «Кірвоград24» ще вчора написав, що кандидатку від Опоблоку активно лобіює сам міський голова і її можуть підтримати депутати від президентської фракції «Блок Петра Порошенка – Солідарність». Власне, частково так і сталося, і міський голова, і половина з присутніх членів фракції «БПП – Солідарність» (Кролевець, Кріпак, Калапа, Голофаєв), підтримали кандидатуру представниці Опоблоку Наталії Дзюби. Проте, цього виявилося недостатньо. Для її обрання не вистачило одного голосу. «За» проголосував 21 народний обранець із 40 присутніх. Після цього представник «Батьківщини», депутат Олександр Цертій, оголосив, що такими своїми діями міський голова розвалив демократичну більшість, тому її представники покидають зал засідань і залишають мера на самоті з Опоблоком. Міському голові нічого не залишалося, як оголосити перерву в роботі ради. 


6785Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Іван вчитель-пенсіонер26 липня 2016 13:36
0
Дзюба -дура із дур. Розвалила міську профспілку разом із Військовим. Зараз у місті дві профспілки. Цуканов і Волканов було зацікавлені. Заговор зібрала Кост4нко у ЗОШ 18 всіх директорів шкіл міста.
Відповісти
Тойота27 липня 2016 08:24
0
Мер - не зрадник, наче не знаєте, навіщо Дзюбу запропонував
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: