Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: В'ячеслав Чебишев, член Національної спілки журналістів України
Дата: 5 листопада 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2020/11/05/golovkivska-osin.htm
фотогалерея, 5 листопада 2020

Головківська осінь. Фотозамальовка

В'ячеслав Чебишев, член Національної спілки журналістів України


Серед безкрайнього степу центральної України розкинула свої «крила» перлина Олександрійщини – село Головківка. Сучасне, упорядковане, мальовниче… Більше би нам таких сіл! Я закоханий у Головківку, хоча народився не тут, а у Олександрії. 


Але я вже десять років працюю саме у цьому сучасному українському селі. Місце моєї роботи – компактний та зручний красень-стадіон «ГОЛовківський». Пишаюся тим, що я власними руками чимало зробив для його розбудови – модернізував табло (не електронну частину) та сітку за воротами, захистив спеціальною оболонкою численні  кабельні мережі табло… Та, мабуть, головне – створив кімнату-музей Професіонального футбольного клубу (ПФК) «УкрАгроКом». В цьому мене підтримав екс-віце-президент цієї спортивної організації Юрій Гугленко і за два роки музей запрацював. Його відкриття відбулося 31 липня 2015 року. Сюди на екскурсії ходять учні місцевої школи. Дивуються нашим шикарним музеєм судді, що приїздять до нас з різних куточків держави.  


Сьогодні наш сучасний стадіон є базовим для юніорської команди (U-19) ФК «Олександрія». От і вчора (31.10.2020) відбулась зустріч юніорських команд «Олександрія» – «Десна» Чернігів. Ми виграли з рахунком – 3:1! Браво! А до початку поєдинку я, озброївшись своїм надійним помічником – фотоапаратом «Canon», пройшовся своєю улюбленою Головківкою. Пропоную вам подивитися мою авторську фотозамальовку, де ви побачите не тільки ландшафтні світлини, а і новий міст, роботи на якому підходять до фінішу. Не зупинятися на досягнутому! – це гасло завжди було і залишається головним у Головківці! 



2443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: