Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: В'ячеслав Чебишев, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту. Фото автора
Дата: 24 лютого 2020
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2020/02/24/taka-prikra-porazka-.htm
фотогалерея, 24 лютого 2020

Така прикра поразка…

В'ячеслав Чебишев, заслужений працівник фізичної культури і спорту України, заслужений тренер України, майстер спорту. Фото автора


У неділю – 23 лютого 2020 року – команда ФК «Олександрія» грала з ФК «Колос» Ковалівка на своєму полі. Ця гра була дуже драматичною для місцевого клубу та його вболівальників. Але про все по порядку.


Гра почалась динамічно. Команди не закривались і грали у відкритий футбол. «Містяни» атакували переважно правим флангом, та їм не вистачало завершального голевогу удару.


Теж саме можна сказати і про гостей. С часом стало помітно, що приїжджі, як можуть, збивають темп гри. Мабуть, їх влаштовував нічийний результат. Особливо цим відзначався їх голкіпер Євгеній Волинець, який системно дуже довго не вводив м’яч у гру (за що і отримав жовтку картку у другому таймі на 76-й хвилині). Отже, перша половина двобою завершилася з рахунком – 0:0.


Початок (до речі, як і кінець) другого тайму став справді шоком для «жовто-чорно-зелених». Вже на 46-й хвилині м’яч у ворота Юрія Паньківа забиває восьмий номер ковалівців Євгеній Смирний, який був дуже помітний на полі з перших хвилин зустрічі – 0:1. Після такого, образно кажучи, холодного душу, «трикольорові» почали штурмувати ворота гостей, прагнучі до камбека. І це їм вдалося зробити. На  61-й хвилині після багатоходової комбінації форвард Артем Сітало забиває м’яч у ворота Євгенія Волинця і зрівнює рахунок – 1:1. Такий рахунок зберігся до кінця основного часу матчу. Компенсований час склав три хвилині. І дуга хвилина цього часу стала жахом для олександрійської команди та її вболівальників. Вже знайомий нам Євгеній Смирний (на 90+2) робить дубль, забиваючи Юрію Паньківу гол, який і стає переможним – 1:2.


Заради  об’єктивності, треба сказати, що у місцевої команди були доволі серйозні проблеми зі складом, що позначилося на грі і її результаті. Звісно, що тренерський штаб проведе ретельний аналіз цього двобою і певні висновки, безумовно, будуть зроблені, щоб більше не було таких прикрих поразок. Та не будемо посипати голову попелом, адже основні ігри ще попереду…


Офіційний протокол


23.02.2020, неділя, Favbet Ліга. 19-й тур. Початок – 14.00. Стадіон «Ніка», Олександрія, 1197 глядачів, +5 С°


«Олександрія»  – «Колос» – 1:2 (0:0)


Арбітр – Юрій Іванов (Донецька обл.) 


Асистенти арбітра – Олександр Корнійко (Миргород), Олександр Войтюк (Запоріжжя)


Четвертий арбітр – Олександр Омельченко (Слов'янськ)


Спостерігач арбітражу – Віталій Годулян (Одеса). 


Делегат УАФ – Сергій Павленко (Одеса)


«Олександрія»:   Паньків (к/к), Бабогло (Бухал,  52), Довгий (Устименко, 78), Третьяков, Сітало, Грицук, Шендрік, Гречишкін, Банада, Дубра, Задерака (Протасов, 52)


Запасні: Білик, Мельник, Запорожан, Івахно


Головний тренер: Володимир Шаран


«Колос»: Волинець, Єфремов, Гавриш (к/к), Петров, Ємець, Богданов (Задоя, 90+3), Оріховський, Смирний, Ільїн, Морозко (Вільхамссон,71), Бондаренко (Кожушко, 80)


Запасні: Яшков, Парамонов, Чорноморець,  Антюх


Головний тренер: Руслан Костишин


Попередження: Бабогло, 31, Довгий, 53, Сітало, 77– Петров, 64, Бондаренко, 74, Волинець, 76, Смирний, 90+2


Голи: Сітало, 61 –  Смирний, 46, 90+2


Пропоную вам переглянути фоторепортаж, що я зробив під час цього поєдинку 


2427Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: