Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Ася Цуркан, "Кіровоград24"
Дата: 2 грудня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/12/02/-restoratsija-kropivnitskih-chastina-istorii-mista-vidtvorena-dlja-kozhnogo-.htm
фотогалерея, 2 грудня 2019

«Ресторація Кропивницьких» - частина історії міста, відтворена для кожного!

Ася Цуркан, "Кіровоград24"



Серед великої кількості кафе та ресторанів, що гостинно приймають відвідувачів у місті Кропивницькому, важливо знайти саме той заклад, що задовольнятиме не лише ваші гастрономічні смаки, а й даруватиме насолоду для душі. Смачна корисна їжа, затишна та комфортна атмосфера гарантують стовідсотковий відпочинок у будень та на свято. На початку осені в нашому місті на центральній вулиці – Дворцовій, було відкрито унікальний заклад, що швидко та впевнено здобуває популярність серед цінителів української кухні. Нині «Ресторація Кропивницьких» є візитівкою театральної столиці України, що дбає про традиції та відновлює історію на власній кухні. Про особливості ресторації розповів Володимир Овчинніков, бренд-шеф закладу, член Асоціації шеф-кухарів України. 


Пане Володимире, чому заклад назвали «Ресторація Кропивницьких»?

Ми присвятили цей заклад нашому місту, бо пишаємося своєю історією та великими досягненнями Марка Кропивницького! «Ресторація Кропивницьких» - візитівка театральної столиці України, що вже формує імідж міста та відновлює його традиції.


Звідки черпаєте натхнення?

Натхнення повсюди! Починаючим творцям на кухні та відданим кардиналам залу можу дати пораду: знайти свого ментора в ресторанній справі та слідкувати за трендами світової гастрономії.  Інтернет та література їм в поміч! Раджу частіше вибиратися з рутини, подорожувати, відвідувати різноманітні заклади, шукати натхнення в продуктах. Адже, навіть звичайний похід на базар може закінчитися неперевершеною стравою! 


Для себе ж можу виділити топ-ресурс: це гості! Емоції, які вони дарують, є великою рушійною силою, тому я намагаюся якнайчастіше з ними спілкуватися!


Чим особлива кухня вашого ресторану?

Ми готуємо зрозумілі, правдиві та традиційні страви. Відтворюємо забуті українські рецепти, використовуючи різні сучасні техніки та технології, що дозволяють максимально зберегти користь, запах та текстуру продуктів. Готуємо, до речі, виключно з перевірених локальних продуктів, ніякої закордонної сировини та контрабанди! Левову частину напівфабрикатів, починаючи з солених фермерських овочів і до копчених м’яса та риби, виготовляємо власноруч, на своїх потужностях.


Чи готують у вашій ресторації ексклюзивні страви, такі, яких більше ніде не спробувати у Кропивницькому? І які?

На даний час, ми унікальні! Не всюди можна скуштувати правильну та смачну їжу, тим більше хорошої якості за доступними цінами. Не буду довго говорити, завітайте в гості та скуштуйте самі.


Головне правило у роботі вашого закладу? І що говорять ваші відвідувачі про ресторацію?

Одне загальне правило для правильної роботи закладу – «гість завжди правий»! І ми максимально дотримуємося цього твердження! Постійно прислуховуємося до відгуків, побажань та порад відвідувачів. Одразу після відкриття закладу, окрім позитивних вражень, доводилося чути і шквал критики, але ми з розумінням поставилися до цього, і невпинно працювали над зауваженнями. Звичайно, суші та піцу ми ніколи не включимо в меню, але не залишимо без уваги побажання гостя!


Ще один девіз нашої команди – «Твоє місце в нашому місті»! Тому завжди запрошуємо всіх приймати участь в житті закладу, щоб кожен, від малого до великого, мав можливість отримати тільки позитивні враження.


Найбільша кількість відвідувачів, яку може вмістити ресторація?

За стандартним обслуговуванням, «A la carte», заклад вміщає приблизно сто гостей. Банкети можуть відбуватися в різних залах, що вміщують від 5-ти до 50-ти відвідувачів. Але для заходів з обслуговуванням фуршетів, літературних вечорів, презентацій та іншого, можемо збільшити кількість удвічі.


Чи приймаєте замовлення на новорічні корпоративні заходи?

Так, звичайно! Цілком природно, що колоритна «Ресторація Кропивницьких»  приваблюватиме городян та користуватиметься попитом на новорічні свята!  Ми попрацювали над цим питанням і створили окреме меню та спеціальні пропозиції, як от «Плата за пробку», наприклад, коли гості можуть принести свій алкоголь, забажають живої музики, замовлять фотографа і т.д. Тому гості, витративши мінімум часу, отримають максимально привабливу пропозицію для втілення всіх своїх побажань!


«Ресторація Кропивницьких» є мережевим закладом у нашому місті. Розкажіть, будь ласка, про цю мережу та головний принцип у її роботі. 

Гадаю, настав час «відкрити карти» та заявити, що процес формування команди та ідеології нашої компанії на фінальному етапі! Думаю, не великий секрет, що крім «Ресторації Кропивницьких», до нашої мережі належать такі заклади-гіганти, перевірені часом та шановними гостями, як піцерія «Скоріні», кафе «Пельмені-вареники», відносно новий, але популярний паті-паб «Патрік», а також потужна доставка їжі «КропПіца».


І головна приємна новина – ми створюємо власну систему бонусів серед наших закладів! Тож, вже зовсім скоро можна буде отримувати ще більше вигоди під час відвідування улюблених кафе.


Розкажіть про команду, яка працює у «Ресторації Кропивницьких»? За яким принципом вона гуртувалася?

Деякі з наших колег проходили вишкіл в інших наших закладах, деяких ми виховували спеціально до відкриття Ресторації. Приймали людей як з досвідом, так і без, в нас гарна «школа» з навчання офіціантів, кухарів, барменів та менеджерів… Але, все ж таки, декілька критеріїв є незмінними: це палаючі очі, нестримна любов до гостей та самовіддача справі!  Для людей, які хочуть отримувати щось більше від життя, завжди відкриті наші двері!


  Чого прагнете досягнути: популярності в місті, отримати постійних клієнтів, стати закладом, який формує імідж нашого міста і буде приваблювати туристів?

Головна місія, яку я втілюю в «Ресторації Кропивницьких» - розвиток гастрономічної галузі міста, відродження та популяризація української кухні! Я хочу, щоб в  Кропивницькому було таке колоритне та чесне місце, що приваблюватиме кожного, хто проходитиме повз.  


І так, це імідж, але не нашої команди, а нашого міста і наших городян! Цим закладом можна пишатися і з задоволенням приводити друзів, сім’ю та рекомендувати його приїжджим!


Впевнений, що Ресторація вже досягла певної репутації в гастро-житті Кропивницького. Я бачу, що все частіше наші ідеї з’являються в інших закладах! І це супер! Здорова конкуренція – це плюс для ресторанного бізнесу, це означає, що ми  не стоїмо на місці, а на нас хочуть рівнятися інші! А все це заради кожного нашого відвідувача.


Яке досягнення вважаєте найважливішим у ресторанному бізнесі?

В моїй кар’єрі було багато відкриттів та проектів, запусків та ребрендингів. Я мав нагоду готувати для зірок шоу-бізнесу, видатних спортсменів та гучних персон в політиці, включно з нашим чинним президентом! Але найбільшою нагородою, найбільшим досягненням я вважаю те, що займаюся улюбленою справою! Я знайшов те, про що мріяв з дитинства – отримувати задоволення від роботи, яка стала не від’ємною частиною мого життя, а це рідкість у наш час. А коли ви дійсно кайфуєте від роботи – все інше обов’язково підтягнеться.



Пане Володимире, у сучасному світі поважають компанії, що є соціально-відповідальними, це вже ніби якесь негласне правило для створення іміджу закладу.  «Ресторація Кропивницьких» напередодні новорічних свят підтримала благодійну ініціативу «Щедрий вівторок», що є відомою у бізнес-колах по всьому світу. Розкажіть про це.  

Для нас благодійність – це не соціальна відповідальність, що формує імідж, а поклик душі. Є така потреба – підтримати тих, кому дуже потрібна допомога. Тому благодійна акція, що розпочалася 1 грудня в «Ресторації Кропивницьких» і має назву – «Робіть добро і воно обов‘язково повернеться». 


З 1 грудня, купуючи благодійний набір для приготування глінтвейну, в нашому закладі, кожен має можливість внести свою частку, що буде направлена в благодійний фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим діткам.


Закликаю приєднатися кожного, хто вірить в те, що навіть найменша часточка може врятувати комусь життя! 


3151Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: