Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Катерина Колєва, "Кіровоград24"
Дата: 22 жовтня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/10/22/kropivnitskii-vidvidav-vidomii-ukrainskii-pismennik-suchasnosti-vasil-shkljar-foto-.htm
фотогалерея, 22 жовтня 2019

Кропивницький відвідав відомий український письменник сучасності Василь Шкляр (ФОТО)

Катерина Колєва, "Кіровоград24"


У суботу, 19 жовтня,  відомий письменник, «батько українського бестселера» Василь Шкляр відвідав Кропивницький. Завітав до міста Василь Шкляр на запрошення депутата міської ради Михайла Бєжана.


Як вже раніше повідомляв «Кіровоград 24», спочатку у бібліотеці на 101-му зустрілися з відомим письменником.  На цій зустрічі було чимало дітей, адже письменник в своєму арсеналі має і декілька дитячих книг, саме їх і подарували  автор Василь Шкляр та депутат Михайло Бєжан бібліотеці.



 Потім в рамках  візиту до міста письменник відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та зустрівся з пацієнтами і персоналом закладу. Спеціально до приїзду письменника підготувалися студенти педагогічного університету ЦДПУ ім. В.Винниченка, які зачитали уривки з творів автора.


Сама ж презентація роману «Характерник» відбулася в новому громадському просторі «Кроп Хаб». Гості заходу мали можливість поставити питання письменнику, придбати книги автора, поспілкуватися та отримати авторгаф. Загалом в залі зібралося більше сотні поціновувачів української літератури.




Завершальною була зустріч письменника в книгарні «Є». Тут Василь Шкляр розповів про недочитану шкільну програму, містичні втілення сюжетів романів у реальності, ненаписані поки романи та анонсував прем’єру фільму «Чорний ворон», який глядачі зможуть побачити вже 5-го грудня.


2360Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: