Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Катерина Колєва, "Кіровоград24", відео зі сторінки
Дата: 20 вересня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/09/20/u-kropivnitskomu-urochisto-prezentuvali-novozbudovanu-arku-.htm
фотогалерея, 20 вересня 2019

У Кропивницькому урочисто презентували новозбудовану «Арку» (ФОТО, ВІДЕО)

Катерина Колєва, "Кіровоград24", відео зі сторінки


Сьогодні, 20 вересня у Кропивницькому відбулося відкриття реконструйованого об’єкту «Арки». Представили оновлений об’єкт міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міськради Андрій Табалов.


«За справу розширення «Арки» брався багато хрто, але щоразу цю ідею не вдавалося реалізувати і так протягом останніх 40 років. Я планував, щоб ця «Арка» була в інженерному плані повністю досконалою і нам вдалося реалізувати цей технічно складний проект», - зазначив Андрій Райкович.


Як повідомив міський голова, загальна вартість реконструкції «Арки», враховуючи проектні документації та асфальтування по вулиці Ельворті склала 66 мільйонів гривень.


Крім цього міський голова відзначив нагородами всіх, хто працював на об’єкті і подякув за якісну роботу. Також презентували реконструйовану проїжджу частину по вулицях Ельворті та Миколи Левитського. Після цього першими протестувати проїзд під «Аркою» рушили два автобуси.


Нагадаємо, будівні роботи з реконструкції «Арки» почалися ще на початку літа, для того, щоб укріпити об’єкт довелося на два тижні  припинити рух поїздів через Кропивницький.


ВІДЕО Міська рада міста Кропивницького



2108Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: