Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 1 липня 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/07/01/u-znam-jantsi-z-javilasja-nezvichaina-virshovana-aleja-.htm
фотогалерея, 1 липня 2019

У Знам'янці з’явилася незвичайна "Віршована Алея"


В м.Знам’янка з’явилася незвичайна "Віршована Алея" до 150-річчя м.Знам’янка. А якщо говорити, про її реалізацію та розміщення, то подібного проекту, ще не було навіть в Україні.


Ініціатором цього проекту стали Віталій і Крістіна Зайченко. Доречі сама Алея виготовлялася за кошти цієї молодої родини.  Допомагали у створенні: молодіжна громадська організація "ФРІ Знам’янка", педагогічні колективи міста Знам’янка, майстри художньої ковки з металу.


- З чого все розпочиналося? Як завжди з мрії. Мрії, про створення в нашому місті своєрідної культурної візитної картки, яка, ми сподіваємось, в майбутньому буде тільки розвиватись і стане затишним та привабливим місцем для проведення досугу наших мешканців.


Наприклад, Кропивницький відомий своєю Алеєю Парасольок, Вінниця фонтанами, Одеса - Потьомкінськими сходами.


І чому б і нам разом пліч о пліч не зробити свою, неповторну алею, яка буде милувати не тільки нас, гостей нашого міста, а й приваблювати туристів?,- такими словами розпочинає захід ведуча Валова Дар’я.


Далі, мрія сформувалася у конкретні дії і почалася робота над втіленням задуму. Жителям міста було запропоновано стать одним із засновників цього дива, написавши невеликий вірш про наше місто. І вже практично в перший же день почали надходити перші вірші, кількість яких з кожним днем тільки зростала. Ініціативу молодої родини підтримали як діти, так і дорослі. Серед них є як ті, хто  вперше спробував себя як поет, і вже досвідчені автори віршів. Художники, вчителі, студенти, пенсіонери, учні, працівники державних, приватних установ, підприємці.  Всі вони різні, але їх всіх об’єднала любов до нашого міста, про яку вони і розповіли у свої віршах.


І сьогодні ми маємо прекрасний результат нашої спільної роботи. Результат, яким можна пишатися і через багато років.


Всі присутні мали змогу поринути у світ поезії, живопису, музики, танцю, хенд-мейду і просто гарного настрою.


Хочемо подякувати молодіжній громадській організації ФРІ, майстрам художньої ковки з металу за допомогу у встановленні. Також вдячні і педагогам нашого міста за перевірку авторських віршів. Дякуємо і Юрію Гребенюку за допомогу у технічному оснащенні заходу. Також приємно, що супермаркет "Файно маркет" допоміг з підключенням)


І окремо хочеться подякувати майстрам з хенд-мейду: Ользі Чумаченко, Надії Котовій, Людмилі Петруніній, Наталії Філоненко, художникам Віктору Соколову, Володимиру Кондратьєву, Володимиру Полякову, гурту "Два А" (Анатолію Делістьянову, Анатолію Максакову) , солістам: Валовій Дар’ї, Максиму Гончаренко, фотографам: Валовій Дар’ї, Анні Григор’євій, юним хореографам Юлії Степановій, Камілі Сайфудіновій, саксофоністу Віктору і ще багатьом знамянчанам, які долучилися до створення святкового настрою для мешканців нашого міста.


Окрема вдячність авторам віршів, адже вони вклали частинку своєї душі у кожен рядок надісланого нам вірша.


І звісно, дякуємо нашим юним помічникам: Гвоздик Олександрі, Домбровській Анастасії, Філіпченковій Аліні, Гнатюк Олі, Пашко Софії, Тесленко Лізі, Омельяненко Олі, Валерії Грековій, Зіноватній Олександрі.


І як ми побачили. Разом ми — можемо! У нас вийшло! І це відбувається тільки тоді, коли ми допомагаємо один одному, а не підставляємо підніжки, критикуємо і дуже уважно шукаємо помилки.


2853Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: