Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 11 лютого 2019
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2019/02/11/vidbuvsja-molodizhnii-zahid-do-dnja-svjatogo-valentina-valentine-s-day-.htm
фотогалерея, 11 лютого 2019

Відбувся молодіжний захід до Дня Святого Валентина "Valentine's Day"


9 лютого у міській центральній бібліотеці (дир. Марина Колісниченко) відбувся молодіжний захід до Дня Святого Валентина "Valentine's Day". 


Знам’янський міський ВП ВМГО "ФРІ" спільно з міською централізованою бібліотечною системою,  підготували для всіх присутніх цікаву та насичену програму, яка включала в себе: різноманітні конкурси, майстер-класи від майстринь нашого міста Надії Котової, Ольги Чумаченко; призову лотерею, виступ переможців міського фестивалю гумору "Smile" -  команди "Мамині діти".


Але найочікуванішою подією став фінал Батлу салонів краси міста "Перлина Знамянка". Нагадаємо, що для участі у конкурсі зареєструвалися 72 учасниці з яких генератором випадкових чисел було обрано тільки чотирьох фіналісток, а саме: Анастасію Мацієвську, Лілію Зосімову, Оксану Вакуленко, Анастасію Колєснік. 


Саме 9 лютого, за умовами конкурсу, фіналістки завітали до салонів краси: Салон краси «Шарм»; Перукарня «Світ Краси»; «Альянс»; «Ротава», де майстри перукарської справи створили дівчатам надзвичайно гарні зачіски.


А вже о 14.00 на учасниць чекали інші випробування. Так, дівчата повинні були оцінити зачіски своїх суперниць і поставити їм відповідні бали. Далі кожна з них представляла себе і свою зачіску; проявляли винахідливість і створювали  свої оригінальні образи для моделей обраних у залі у конкурсі "Іміджмейкер";  виготовляли незвичайну Валентинку з елементами вишиванки у конкурсі "Для маленької дитинки – подаруй ти,  Валентинку".


Переможиця визначалася незвичайно. А саме за підсумками 2 турів. У першому турі голосували всі присутні валентинками. У другому турі підсумовувалися бали, які дівчата поставили одна одній і набрані бали від загального голосування.


У підсумку конкурсу титул «Перлина Знам’янка» і символічний гребінець здобула Анастасія Колєснік, яка і отримала головний приз конкурсу мультиварку від Віталія та Крістіни Зайченко. 


Також учасниці отримали призи від магазину «Маяк», ПП Олександра Холявки.


Несподіваним і приємним подарунком для кожної учасниці став величезний букет квітів від Юрія Гребенюка.


Всі присутні на заході отримали безліч позитивних емоцій, показали свої здібності з акторської майстерності, взяли участь у танцювальному і інтелектуальному конкурсах.


Під час музичної паузи глядачі були вражені виступом талановитої дівчини Лізи Гончарової.


У конкурсах для глядачів приймали участь люди різних вікових категорій. Кожен із учасників розважальної програми отримував подарунки від родини Зайченко і Юрія Гребенюка.


Окрема подяка перукарям та салонам краси: Салон краси «Шарм»; Перукарня «Світ Краси»; «Альянс»; «Ротава» за те, що вони надали змогу насолодитися справжніми витворами перукарської майстерності. І це ще раз доводить, що перукарі нашого міста - це майстри своєї справи.


До підготовки та проведення дивовижного заходу "Valentine's Day" доклали зусиль: Ілля Брижицький, Володимир Плаксивий, Євгеній Печонкін, Михайло Челпанов, Оля Омельяненко, Софія Пашко, Аліна Філіпченкова, Аліна Лагно, Попруга Дар’я, Ліза Гончарова, Валерія Грекова, Олександра Швець, Оля Гнатюк, Дарина Тимофієва.


Велика подяка батькам, які виховали таких дітей, які у свій вільний час і за власним бажанням прагнуть створювати святковий настрій для інших людей різного віку. Дуже приємно, що наша молодь, прагне до активного відпочинку, створюючи такі тематичні заходи власноруч.


2718Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: