Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 20 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/12/20/vidkrilasja-priimalnja-svjatogo-mikolaja.htm
фотогалерея, 20 грудня 2018

Відкрилася приймальня Святого Миколая


Вже другий рік поспіль відкрила свої двері Приймальня Святого Миколая. Захід відбувся у рамках співпраці Знам’янського міського ВП ВМГО «ФРІ» (голова Олександра Гвоздик) з міською централізованою бібліотечною системою (дир. Марина Колісніченко), Знам’янським міським «Інформаційно-освітнім жіночим клубом» (голова Колісніченко М.В.).


Під час заходу маленькі знам’янчани – насолодилися прекрасною ляльковою виставою «Подорож у чарівне королівство» та показали свої справжні таланти. Діти гарно рухалися під музику, співали, читали віршики і підкорили всіх нас своїми щирими посмішками, цікавістю і безпосередністю.


Для всіх присутніх працювали сектори: аквагрим (Попруга Дар’я, Аліна Філіпченкова); написання листів, малюнків Святому Миколаю (Толкуща Катерина, Пашко Софія); майстер-класів (Надія Котова, Ольга Чумаченко).


Святковості додали яскраві костюми маленьких янголят (Грекова Валерія, Оля Гнатюк) та LOL.


Святий Миколай та його чарівні янголята вручили дітям солодкі подарунки.


Хочеться висловити вдячніть за підтримку та надання солодощів, подарунків: директору ТОВ «Вагонкомплектсервіс», голові ГО «Єдність Кіровоградщини» Юрію Гребенюку, ВІталію Зайченку, приватним підприємцям: Світлані Іваненко, Олександру Холявко, Олені Плохотніковій, Максиму Козішкурту.


Чарівну атмосферу допомагали створювати і вихованці гуртка «Ляльковий театр» (кер. Крістіна Зайченко) та вихованці зразкового колективу бального танцю «Перлина» (кел. Наталія Залевська).


Атмосфера була по-справжньому домашньою: із обіймами, сюрпризами, фотографуванням напам’ять…


Незабутніми стали для дітей і розваги зі Святим Миколаєм на свіжому повітрі. Малеча радісно грала зі своїми друзями та демонструвала свої творчі здібності на снігу.


Не обійшлося і без сюрпризу. Діти радо демонстрували Святому Миколаю незвичайну Ялинку від братів Гребенюків у своєму невеличкому сквері.


Святий Миколай в свою чергу подарував дітлахам подарунки.


Незабутньою була ця зустріч і для дітей, і для нас. Ми щасливі з того, що у ці зимові свята поділилися своїм теплом із тими, кому його так не вистачає!


2470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: