Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор:
Дата: 5 червня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/06/05/u-kropivnitskomu-vidbulos-masshtabne-sportivne-svjato.htm
фотогалерея, 5 червня 2018

У Кропивницькому відбулось масштабне спортивне свято


Масштабне свято спортивних розваг відбулося у Кропивницькому у мікрорайоні вул.Попова.  8 років поспіль захід організовує  громадський діяч Артем Стрижаков.


Свято тривало кілька годин. Кращі танцюристи і співаки підготували концерт, неподалік від сцени розгорнулися майданчики з дитячими іграми і конкурсами, а на турніку хлопці з команди зі стрітворкауту демонстрували свої вміння та вправність.


Взяти участь у конкурсах, змаганнях і розвагах прийшло більше тисячі маленьких жителів з усіх мікрорайонів міста.Особливою популярністю серед малечі користувався дитячий мега-парк. Діти були в захваті від гірок, батутів, електромобілів та дартсу.


Наприкінці свята відбулися традиційні змагання з підтягування. Хлопці і дівчата, які найбільше разів подолали перекладину, отримали цінні подарунки. Головний приз -  смартфон виборов учень гімназії новітніх тенологій, який підтягнувся 34 рази Ярослав Шарпінський.


Саме такі заходи, за словами Артема Стрижакова, підвищують інтерес дітей до спорту та мотивують вести здоровий спосіб життя. Дані свята пропагують здоровий спосіб життя і мотивують дітей займатися спортом. Щоб перемогти у змаганнях і виграти смартфон, хлопці і дівчата регулярно тренуються, стають сильнішими і вчаться досягати цілей. 


3165Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: