Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: Анатолій Кімнатний – завідуючий картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
Дата: 2 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2018/05/02/vidbulasja-prem-era-monovistavi-malii-ta-karlson-scho-zhive-na-dahu-.htm
фотогалерея, 2 травня 2018

Відбулася прем'єра моновистави "Малий та Карлсон, що живе на даху"

Анатолій Кімнатний – завідуючий картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


27 квітня в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася прем'єра дитячої моновистави за повістю Астрід Ліндгрен "Малий та Карлсон, що живе на даху". 


23 квітня 2018 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся предпрем'єрний показ моновистави, та вже сьогодні у відвідувачів музею та прихильникам проекту "Театр у музеї" була нагода познайомитися                                      з результатами роботи етап-студії заслуженого артиста України Юрія Жеребцова. На цей раз моновистава пройшла у виконанні учениці 8 класу ЗОШ № 26 Ангеліни Заіки. Хореографом виступила мама юної актриси Ангеліни Світлана Заіка. 


Вітаємо Ангеліну з вдалим дебютом, бажаємо їй нових творчих звершень та чекаємо від неї нових акторських робіт, адже етап-студія заслуженого артиста України Юрія Жеребцова продовжує свою роботу. Та наразі багато нових ідей та творчих планів.

 

Посилання на запис моновистави на youtube.

  



2545Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: